Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επαγγελματικά χειριστήρια για το PlayStation 4

Η Sony θέλοντας να δώσει περισσότερες επιλογές στους επαγγελματίες παίκτες ή και σε όσους βλέπουν πιο σοβαρά το ανταγωνιστικό παιχνίδι έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, συνεργάστηκε με την Razer και τη Nacon. Έτσι λοιπόν οι δύο εταιρείες χρησιμοποιώντας την εμπειρία τους στο χώρο, δημιούργησαν δύο εντυπωσιακά και άκρως παραμετροποιήσιμα χειριστήρια για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς παίχτες.



Τα νέα χειριστήρια έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τα e-sports, παρ’ όλα αυτά δεν ξεφεύγουν από το γνώριμο σχεδιασμό των κλασικών Dual Shock 4, ενώ και τα δύο θα διατεθούν στην αγορά την περίοδο των Χριστουγέννων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα χειριστήρια αναμένονται σύντομα, ενώ αν είστε ανυπόμονοι, μπορείτε να δείτε το χειριστήριο της Razer εδώ, ενώ το αντίστοιχο της Nacon, εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*