Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επανέρχεται ο Commodore 64 (trailer)

*
O Commodore 64 επανέρχεται και μάλιστα σε πλήρεις διαστάσεις. Το νέο μοντέλο του θρυλικού υπολογιστή των '80s θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, με νέες λειτουργίες προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Το σύστημα θα περιλαμβάνει πληκτρολόγιο, βελτιωμένο micro switch classic joystick (USB) και έξοδο HDMI. Θα υπάρχει η επιλογή για boot σε τρία διαφορετικά modes: C64 Basic, VIC20 Basic ή Games Carousel. Τα ενσωματωμένα παιχνίδια θα είναι 64 και θα μπορούν να αναπαραχθούν σε 50Hz ή 60Hz, με επιλογές για CRT Filters/Screen modes. Μεταξύ των τίτλων βλέπουμε τα Boulder Dash, Attack of the Mutant Camels, Galencia αλλά και το text-adventure Planet of Death.


Επιπλέον παιχνίδια για C64 ή VIC20 θα μπορείτε να τα φορτώσετε εύκολα μέσω USB flash drive. Μέσα στη συσκευασία, εκτός από τον υπολογιστή, θα βρείτε καλώδιο HDMI cable, USB Power cable και USB AC Adapter. Τη διανομή έχει αναλάβει η Koch Media και συσκευή θα τοποθετηθεί στα ράφια στις 5 Δεκεμβρίου 2019. Η τιμή της έχει καθοριστεί στα €119,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LIONHEART
    • Εχει ηδη βγει ενα σχεδον ίδιο ..Γιατί δεν βγάζουν μια amiga 500 mini να καούμε....

      • Geovra
      • Εννοειται το εχω χτυπησει το παλιο...στο συγκεκριμενο τα πληκτρα λειτουργουν και μπορεις να βαλεις και αλλα παιχνιδια μεσω usb....εννοειται ΜΑΚΑΡΙ AMIGA :)

*