Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία της Microsoft E3 2015 press conference

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η δικής της E3 2015 press conference θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 19:30 (ώρα Ελλάδος). Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στην επερχόμενη έκθεση η εταιρεία θα παρουσιάσει «το μεγαλύτερο line-up στην ιστορία του Xbox». Το teasάρισμα ήταν αναμενόμενο, ωστόσο τι θα πρέπει να περιμένουμε; Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες λοιπόν, στη φετινή press conference της Microsoft θα δούμε τίτλους που έχουν ήδη ανακοινωθεί όπως τα Ηalo 5: Guardians, Rise of the Tomb Raider, Forza 6 και Fable Legends, ενώ είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί και επίσημα πλέον η remastered έκδοση του Gears of War για το Xbox One. Κλείνοντας, στη συνέχεια μπορείτε να δείτε πως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα το πρόγραμμα της E3 2015.



Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015
Bethesda - 04:30 ώρα Ελλάδας
Microsoft - 21.30 ώρα Ελλάδας
EA - 23:00 ώρα Ελλάδας

Τρίτη 16 Ιουνίου
Ubisoft - 01:00 ώρα Ελλάδας
Sony - Δεν έχει ανακοινωθεί (συνήθως στις 04:00 ώρα Ελλάδας)
Square Enix - 19:00 ώρα Ελλάδας
Nintendo - 19:00 ώρα Ελλάδας

Τετάρτη 17 Ιουνίου
AMD και PC Gamer (PC Gaming) - 01:00 ώρα Ελλάδας

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • Έχει πολλά να μας δείξει η MS φέτος με το Scalebound να είναι πρώτο σε ενδιαφέρον από τα υπόλοιπα για εμένα προσωπικά.

*