Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επισημοποιήθηκε κυκλοφορία και τιμή του HTC Vive

Στο πλαίσιο του Mobile World Congress, οι Valve και HTC άνοιξαν τα χαρτιά τους σχετικά με το πολυαναμενόμενο HTC Vive. To πιο ενδιαφέρον VR headset που έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα θα εμφανιστεί στις αρχές Απριλίου λοιπόν και για τα πρώτα πακέτα θα προσφέρονται δωρεάν και δύο ειδικά παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί για αυτό, τα Job Simulator: The 2050 Archives και Fantastic Contraption. Και οι δύο τίτλοι αξιοποιούν το hand-tracking και τις δυνατότητες μετακίνησης του χρήστη στο χώρο.

Η HTC σημείωσε ακόμη πως η τελική έκδοση του HTC Vive (συμβατή με Steam VR) έρχεται με βελτιωμένο headstrap. Οι προ-παραγγελίες ξεκινούν στις 29 Φεβρουαρίου και η τιμή του HTC Vive Consumer Edition φτάνει στα 799 δολάρια. Υπενθυμίζεται πως τα προτεινόμενα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος με το οποίο μπορεί να συνδεθεί το HTC Vive είναι τα εξής:

- GPU: Nvidia GeForce GTX 970, AMD Radeon R9 290 ή ανώτερη
- CPU: Intel i5-4590/AMD FX 8350 ή ανώτερη
- RAM: 4GB ή περισσότερα
- Σύνδεση: HDMI 1.4, Display Port 1.2 ή νεότερη
- USB: 1xUSB 2.0 ή ταχύτερη
- Λειτουργικό: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10

Κάτι που οφείλουμε να σταθούμε ακόμη είναι η προσθήκη των Vive Phone Services που επιτρέπουν στο χρήστη να συνδέσει ένα iOS ή Android smartphone και να απαντά σε κλήσεις και γραπτά μηνύματα, χωρίς να αφαιρεί το headset. Δείτε το νέο video του HTC Vive:



Δείτε τα trailers των δύο παιχνιδιών στη συνέχεια.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • HTC Vive
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.htcvr.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*