Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστροφή του ZX Spectrum Vega ως portable

O Clive Sinclair κατάφερε να επαναφέρει τον ZX Spectrum στην αγορά στα τέλη του 2014 μέσα από μία διαδικασία crowdfunding στην πλατφόρμα IndieGoGo. Το ZX Spectrum Vega πέτυχε το στόχο του και πλέον ο ίδιος και η ομάδα του επιστρέφουν για να ζητήσουν για άλλη μια φορά τη χρηματική βοήθεια των καταναλωτών, έτσι ώστε να δημιουργήσουν και μια φορητή έκδοση του συστήματός τους, το ZX Spectrum Vega +.

Η συσκευή θα έρχεται με μία οθόνη LCD, χρωματισμούς από το κλασικό σύστημα στο εξωτερικό περίβλημα και 1000 licensed games που θα είναι προσβάσιμα μέσα από το μενού χρήσης. O χρήστης, θα μπορεί μάλιστα να προσθέσει (μέσω του microSD slot) και άλλα games που θα βρει σε διάφορα σχετικά sites. Η φορητή κονσόλα θα είναι συμβατή με όλα τα 14.000+ games που έχουν αναπτυχθεί για Spectrum.



Το project περιλαμβάνει και έξοδο εικόνας σε τηλεόραση, αλλά και είσοδο 3.5mm για τα κλασικά σετ ακουστικών. Αν θέλετε να στηρίξετε το project, θα πρέπει να πληρώσετε 100 λίρες, με τις οποίες θα εξασφαλίσετε μια κονσόλα σε κόκκινο, λευκό ή μπλε χρώμα. Ο στόχος των 100.000 λιρών πάντως φαίνεται να επιτυγχάνεται και σχετικά εύκολα.







Βρείτε περισσότερες πληροφορίες και στηρίξτε το project μέσα από την επίσημη σελίδα του στο IndieGoGo.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*