Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστροφή χρημάτων για το Afro Samurai 2

Το Afro Samurai 2 απομακρύνθηκε από τις ψηφιακές πλατφόρμες, με τον publisher να απολογείται για τα προβλήματα που είχε ο τίτλος και να προσφέρει επιστροφή χρημάτων. Αναλυτικότερα, το Afro Samurai 2 κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο και έλαβε πολύ αρνητικές κριτικές, όχι μόνο για τα πολλά τεχνικά προβλήματα, αλλά και για τα ζητήματα που είχε σε επίπεδο σχεδιασμού. Σύμφωνα με δημοσίευμα του CGM, το game απομακρύνθηκε από τις λίστες των Steam, PlayStation Store, και Xbox Store, ενώ όσοι το είχαν αγοράσει έλαβαν τα χρήματα τους πίσω.



Ο γενικός διευθυντής της Versus Evil (Steve Escalante) σε μία πολύ ειλικρινή δήλωση του ζήτησε συγγνώμη για την κατάσταση του παιχνιδιού και ανέφερε πως «ο τίτλος ήταν μια αποτυχία και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε, με καθαρή συνείδηση, τα volume 2 και volume 3». Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μία αξιέπαινη ενέργεια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • Πολύ σωστή κίνηση και πολλοί "μεγάλοι" devs θα πρέπει να πάρουν παράδειγμα. Ελπίζω βέβαια να προσέξουν αυτά τα λάθη στα επόμενα volumes αν αυτά υπάρξουν τελικά.

    • GamingFun
    • Τουλάχιστον αναγνώρισαν το λάθος τους και έκανα τα δέοντα. Μπράβο τους. Πράγματι είναι παράδειγμα προς μίμηση και εννοώ παρόμοιες περιπτώσεις (που εύχομαι πραγματικά να μην ξαναγίνουν ή να είναι τουλάχιστον οι ελάχιστες) που όταν γίνονται τέτοια λάθη να γίνονται αυτές οι κινήσεις.

*