Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ζαλίζουν οι συνολικές πωλήσεις της σειράς Call Of Duty

Με αφορμή το Call Of Duty Championship που λαμβάνει χώρα στο Los Angeles (27 με 29 Μαρτίου), η Activision αποφάσισε να μας δείξει πόσο προκομμένο είναι το τέκνο της και συγκεκριμένα τι επιδόσεις πέτυχε την πρώτη δεκαετία της ζωής του. 175 εκατομμύρια τεμάχια έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο και σε όλες τις πλατφόρμες ενώ έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 100 δισεκατομμύρια online matches. Οι παίκτες αυτών έχουν κερδίσει πάνω από 579 δισεκατομμύρια in-game awards, ενώ όπως πάντα η χαρά κρύβεται στις λιγότερο σημαντικές λεπτομέρειες, με την Activision να μας ενημερώνει πως οι παίκτες έχουν χρησιμοποιήσει πάνω από 300 δις χειροβομβίδες. Ένα ευρώ για κάθε μια να μας έδιναν, θα 'χαμε λύσει τα προβλήματά μας.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*