Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία και πληροφορίες για το PES 2016

Η Konami αποκάλυψε και επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του PES 2016, καθώς και όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν οι fans του εν λόγω franchise. Πιο συγκεκριμένα, ο τίτλος αναμένεται στις 17 Σεπτεμβρίου (στην Ευρώπη) σε εκδόσεις για PC, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One. Η εταιρεία κάνει επίσης λόγο για βελτιώσεις σε πολλούς τομείς, όπως βελτιωμένο σύστημα σύγκρουσης (Advanced Collision System), χρήση του αριστερού αναλογικού stick για διεκδίκηση της μπάλας την ώρα που αυτή βρίσκεται ακόμα στον αέρα (Aerial Strength), 1v1 Control, που σημαίνει ότι προσφέρονται πλέον περισσότερες επιλογές σε επίπεδο κινήσεων του παίκτη, ενώ οι χρόνοι απόκρισης έχουν βελτιωθεί, επιτρέποντας έτσι στους παίκτες να ελίσσονται σε δύσκολες συνθήκες. Άλλα features είναι το Perfect Defense: βελτιώσεις στις μάχες σώμα με σώμα (τζαρτζάρισμα) για τη διεκδίκηση της μπάλας, εκτελώντας τάκλιν την κατάλληλη στιγμή. Όσον αφορά στην AI (Intelligent Player AI), πλέον είναι διαθέσιμοι συνδυασμοί 2-3, βελτιώνοντας έτσι την στρατηγική της ομάδας, η οποία -φυσικά- εξαρτάται από το είδος τακτικής που έχει επιλεγεί. Οι παίκτες δεν εξαρτώνται πλέον από το manual 1-2, με τους συμπαίκτες να εκμεταλλεύονται έξυπνα τον κενό χώρο.

Σύμφωνα με την Konami, οι Goalkeepers έρχονται επίσης "ανανεωμένοι". Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας θα υπολογίζει καλύτερα την τροχιά της μπάλας. Κάτι τέτοιο σημαίνει -μεταξύ άλλων- ότι θα υπολογίζει πότε πρέπει να απομακρύνει τη μπάλα με γροθιές και πότε πρέπει να την μπλοκάρει, ενώ προστίθενται κατηγορίες αξιολόγησης (Catching, Clearance, Collapsing και Deflecting). Μια νέα καινοτομία για το franchise είναι το Celebration Control, δηλαδή παρόμοια λειτουργία που περιλαμβάνεται εδώ και χρόνια στο FIFA. Την εμφάνιση του θα κάνει και το εξαιρετικά δημοφιλές Master League, κάθε στοιχείο του οποίου έχει επανασχεδιαστεί, τόσο σε ό,τι αφορά τα menus όσο και σε επίπεδο gameplay, με νέο player transfer system και βελτιωμένη single-player εμπειρία. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, «τεράστια αναβάθμιση» υπήρξε και στην Fox Engine. Οι fans θα δουν -μεταξύ άλλων- βελτιωμένα animations, νέο νυχτερινό φωτισμό και βελτιωμένα textures. Άλλες βελτιώσεις και προσθήκες σε τεχνικό επίπεδο είναι νέα Ball Physics, δυναμικός καιρός (για πρώτη φορά στη σειρά PES), Dynamic Wide Camera Angle, νέοι, βελτιωμένοι commentators και Human Motion (τεράστια ποικιλία κινήσεων για παίκτες και τερματοφύλακες).



Η εταιρεία άκουσε τα σχόλια των fans και προχώρησε σε αρκετές αλλαγές όσον αφορά στο myClub, με προσθήκες όπως είναι τα player level systems. Με τη χρήση GP ή myClub coins, η διαχείρηση του συλλόγου γίνεται πιο ρεαλιστική, σύμφωνα με την εταιρεία. Οι παίκτες θα είναι σε θέση να επιλέξουν manager, να τσεκάρουν προπονητές και να προετοιμάσουν στρατηγική που θα βασίζεται στους στόχους της ομάδας. Όσον αφορά στην έκδοση του τίτλου για το PlayStation, οι κάτοχοι των οικιακών συστημάτων της Sony θα μπορούν πλέον να εισάγουν εικόνες στο game, κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν το λογότυπο της ομάδας ή ακόμα και την εικόνα του manager. Όσοι προ-παραγγείλουν το PES 2016, εκτός από συλλεκτικό stelbook, θα αποκτήσουν επιπλέον περιεχόμενο για το myClub, όπως οι Neymar Jr. (1x Player Loan), TΟTY 2014 (Player UEFA.com) και επιπλέον GP, Player Contracts και 1000 myClub coins. Για PS3 και PS4 θα γίνει διαθέσιμη η 20th Anniversary Edition του τίτλου, η οποία περιλαμβάνει Neymar Jr. TΟΤΥ 2014, 10,000 GP x 20 εβδομάδες και 5x Player Contracts. Τέλος, διαθέσιμη για προ-αγορά είναι και η Digital Pre-Order edition, η οποία διατίθεται αποκλειστικά μέσω PSN. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται την επόμενη εβδομάδα στην Ε3 2015. Μέχρι τότε, απολαύστε ακόμα ένα teaser trailer.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Konami

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Konami

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Zegetron

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • PES 2016
    • 3+ pegi 3+
      • 5.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (6)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://pes.konami.com/ FOLLOWERS 10 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Georgebor
    • Φαίνεται ο,τι το πάνε καλά εκεί στην konami...Κάνανε καλό comeback με το 15 και φαίνεται ο,τι θέλουν να συνεχίσουν και να μην επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος... Ίδωμεν...

    • Tegian
    • Ρε παιδιά καθε χρόνο φαίνεται ότι κάνουν βελτιώσεις αλλα στο τέλος δεν σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι.... το προ 17 θα είναι καλό. Όπως φαίνεται όλο κ προς το φιφα το πανε! Πολυ σωστη κίνηση με τα celebrations! Ήταν κάτι που έλειπε κ έκανε να δείχνει τα χρόνια του. Αν φτιάξουν κ τα τετ α τετ με το r2 θα το πανε κάποια βήματα μπροστά !!!

    • greenkiller.13
    • Ειδα αρκετες βελτιωσεις στο βιντεακι και θετικα στοιχεια,ομως τα ball physics εκ πρωτης οψεως,δειχνουν να παραμενουν καπως "ανωμαλα".Δε ξερω πως,αλλα εκει στην ΕΑ δειχνουν αυτον τον τομεα να τον εχουν δουλεψει πολυ καλα και ειναι ενα απο τα λιγα στοιχεια που δειχνει να υστερει το pro.Δε δειχνουν ασχημα,απλα οχι εντελως ρεαλιστικα,πχ οι κοντινες πασες γινονται σχετικα αργα .Τεσπα,οπως και να εχει δειχνει βελτιωμενο και θελω πολυ να το δοκιμασω

*