Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Someday You'll Return (trailer)

Όπως ανακοίνωσε η CBEsoftware, το Someday You'll Return πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC στις 14 Απριλίου 2020. Προφανώς ως τώρα δεν έχετε διαβάσει κάτι σχετικά με το παιχνίδι, μιας και αναπτύσεται από ένα studio δύο ατόμων κάπου στην Τσεχία.

Το Someday You'll Return είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνιστή έναν πατέρα που ψάχνει στο δάσος για τη χαμένη του κόρη, όμως τα πράγματα δεν είναι όπως αρχικά δείχνουν. Συμβαίνουν πολλά παράξενα και σύντομα ο πατέρας θα αρχίσει να αμφισβητεί την πραγματικότητα.


Ο κόσμος του παιχνιδιού είναι σκοτεινός και η όλη δημιουργία είναι αποτέλεσμα δουλειάς μερικών ετών. Υπάρχουν crafting και alchemy systems, karma, tracking, climbing, puzzles και ένα πανέμορφο δάσος. Αρχικά, το Someday You'll Return θα κυκλοφορήσει για PC και θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation και Xbox.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*