Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ΕΑ ανακοίνωσε το Origin Access για το PC

Ακολουθώντας τη λογική του EA Access που προσφέρεται στους κατόχους Xbox One, η ΕΑ ανακοίνωσε την έναρξη της υπηρεσίας Origin Access για τους PC Gamers. Τυπικά, πρόκειται για ένα συνδρομητικό πακέτο που θα δίνει στους παίκτες έναντι συνδρομής τη δυνατότητα να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια δωρεάν, να έχουν προβάδισμα πρόσβασης σε νέους τίτλους, αλλά και σημαντικές εκπτώσεις. Η υπηρεσία θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας και θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες χώρες. Το Origin Access ξεκινάει τη λειτουργία του με 15 games, όπως τα Battlefield 4, Dragon Age: Inquisition, The Sims 3 και This War is Mine, με την πλήρη λίστα να είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://www.origin.com/store/origin-access. Πάντως, η πρόσβαση στο site και στην υπηρεσία δεν επιτρέπεται από τους παίκτες των χωρών που δεν έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα (όπως η Ελλάδα).



Τα μέλη του Origin Access θα μπορούν: να κατεβάζουν δωρεάν τις πλήρεις εκδόσεις πολλών PC games, να παίζουν πρώτοι για περιορισμένο χρονικό διάστημα τα νέα games της εταιρείας και να μεταφέρουν τα saves τους στις πλήρεις εκδόσεις αν τις αγοράσουν και να έχουν μόνιμη έκπτωση 10% σε όλες τις αγορές τους μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της υπηρεσίας. Η τιμή της συνδρομής είναι για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου 3.99 λίρες το μήνα. Αναμένουμε νεότερες εξελίξεις που θα αφορούν άμεσα τη χώρα μας και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • Κριμα που δεν ειναι ακομα ανοιχτο για εμας, απο ολα αυτα που θα βαλουν εχω μονο 3, ευκολα θα πληρωνα μια συνδρομη για 1-2 μηνες.

    • manosnike
    • @GiannisRethymno

      Αυτό είναι στο χέρι στης Sony η οποία είχε ρίξει άκυρο στην υπηρεσία όταν κυκλοφόρησε το PS4.
      Η MS το δέχθηκε, ίσως αν δουν ότι πουλάει να το προσθέσουν.

    • manosnike
    • Το μεγάλο ερώτημα είναι άλλο, όσοι έχουμε ήδη συνδρομή στο Xbox θα μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε η θα θέλει extra συνδρομή στο PC?

    • diver_gr
    • Πολύ καλό νέο για τους κατόχους PC, ιδίως για όσους δεν έχουν κάποια από τα παιχνίδια της συλλογής. Mε 4 ευρώ το μήνα μπορείς και παίζεις φοβερά παιχνίδια.

*