Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ΕΑ εκτιμά ότι το Xbox One θα πλησιάσει σύντομα το PS4

Μπορεί το PlayStation 4 να είναι μπροστά από το Xbox One σε επίπεδο πωλήσεων, ωστόσο εκτιμάται πως η νέα κονσόλα της Microsoft θα πλησιάσει σύντομα (σε πωλήσεις) το οικιακό σύστημα της Sony, σύμφωνα με τον chief financial officer της ΕΑ Blake Jorgensen. Όπως σημείωσε το υψηλόβαθμο στέλεχος κατά τη διάρκεια του φετινού UBS Global Technology Conference, η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσουν οι δύο εταιρείες ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων (με την Microsoft ωστόσο να έχει το «πάνω χέρι» σε επίπεδο προσφορών) «θα τραβήξει τους καταναλωτές στις νέες κονσόλες».



Ο Jorgensen εκτιμά επίσης ότι η εγκατεστημένη βάση για τις κονσόλες νέας γενιάς θα ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια χρήστες μετά την περίοδο των Χριστουγέννων. Σημειώνεται ότι στις 30 Σεπτεμβρίου οι πωλήσεις του PS4 στα καταστήματα ανήλθαν στα 13.5 εκατομμύρια συστήματα, ενώ 10 εκατομμύρια από αυτά είχαν πωληθεί στους καταναλωτές μέχρι τις 12 Αυγούστου, σύμφωνα με τη Sony. Όσον αφορά στο Xbox One, η Microsoft ανακοίνωσε στα μέσα του μήνα ότι το δικό της οικιακό σύστημα έχει πουλήσει (στα καταστήματα) σχεδόν 10 εκατομμύρια τεμάχια, με τον Yusuf Mehdi να δηλώνει πως μετά την μείωση τιμής του Xbox One «οι πωλήσεις εκτινάχθηκαν στα ύψη στις ΗΠΑ».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • koukosdreamer1988
    • Λογικο ειναι! χαμηλοτερη τιμη, 2 games στο πακετο, καλυτερα exclusives, Σταθερη online υπηρεσια! κατι που ακομη η Sony με τις marketing κραυγες της δεν μας εχει αποδειξει ακομη περαν απο το 1080p στα games της.

    • TomTom
    • Δεν θα μπορούσε να βγει η ΕΑ και να πει και τίποτε άλλο.

      ΕΑΝ ποτέ το πλησιάσει ή ακόμα και να το περάσει (δεν είναι απίθανο) θα είναι καθαρά και μόνο της κατά πολύ μειωμένης τιμής που θα έχει.
      Και όταν λέω μειωμένη εννοώ 100+ διαφορά με το PS4.

*