Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ΕΑ επέκτεινε τη συμφωνία αποκλειστικότητας για τα Champions League και Europa League στη σειρά FIFA

*
Η διοργάνωση UEFA Champions League θα συνεχίσει να υφίσταται στη σειρά FIFA της Electronic Arts για τα επόμενα χρόνια. Όπως ανακοίνωσε ο publisher, υπόγραψε την επέκταση της πολυετούς συμφωνίας για την άδεια και έτσι θα διατηρήσει την αποκλειστικότητα των UEFA Champions League και UEFA Europa League. Αυτή την απόκτησε το 2018, όταν έληξε η δεκαετής συμφωνία της Konami με τον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό οργανισμό.

Επιπλέον η EA επεκτείνει τη σειρά FIFA με έξι παιχνίδια που βρίσκονται υπό ανάπτυξη για φορητές συσκευές. Ακόμα ετοιμάζεται να λανσάρει σε 15 χώρες το FIFA Online 4, μια free-to-play έκδοση του FIFA για PC, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Κίνα.


Σας θυμίζουμε ότι το FIFA 21 κυκλοφορεί επίσης για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X και Nintendo Switch (Legacy Edition). Στις 17 Μαρτίου αναμένεται η αντίστοιχη έκδοση για Google Stadia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*