Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ιστορία πίσω από την ανάπτυξη του Sengoku Basara

Η Capcom δημοσίευσε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα για την ιστορία πίσω από την ανάπτυξη της σειράς Sengoku Basara. Επίσης περιγράφει λεπτομερώς τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισε η Capcom το 2003, όπου έπρεπε να εστιάσει σε sequels τίτλων της που θα κατάφερναν να τη βγάλουν από το αδιέξοδο. Η ιδέα του Hiroyuki Kobayashi για ένα νέο action game αντιμετωπίστηκε με έντονη δυσπιστία από τους ιθύνοντες της Capcom, αλλά ο πρόεδρος της εταιρείας Kenzo Tsujimoto του έδωσε το πράσινο φως.



Οι περισσότεροι αρχικά πίστευαν ότι πρόκειται για ένα αποτυχημένο project, μέχρι που τελικά η σειρά Sengoku Basara αποδείχτηκε «λίρα εκατό» για την εταιρεία. Μπορείτε να διαβάσετε όλη την ιστορία στο Capcom Investor Relations website. Η τελευταία προσθήκη στη σειρά Sengoku Basara, το Sengoku Basara: Sanada Yukimura-Den, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και PlayStation 3 στην Ιαπωνία το καλοκαίρι του 2016. Στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε το σχετικό debut trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Ένα ακόμη παιχνίδι τύπου Dynasty Warrriors.
      Μακάρι να είναι το ίδιο καλό και να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.

*