Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η νοσταλγία στο κόκκινο με το νέο trailer του Bubble Bobble 4 Friends

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της κυκλοφορίας του Bubble Bobble 4 Friends στις Η.Π.Α. η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το παιχνίδι που αναμένεται να κάνει τη νοσταλγία να χτυπήσει κόκκινο. Για μια ακόμα φορά οι παίκτες θα χειρίζονται τον Bub και τον Bob, δυο δράκους που φυσάνε φούσκες. Θα υπάρχουν 100 επίπεδα και απώτερος σκοπός είναι η εξολόθρευση του Bonner.

Το gameplay θα μοιάζει με αυτό του original τίτλου, οι παίκτες θ χρησιμοποιούν φούσκες για να παγιδεύουν τους εχθρούς αλλά και για να ανεβαίνουν σε υψηλότερα πατώματα. Επιπλέον θα υποστηρίζεται co-op με τη συμμετοχή έως και 4 παικτών. Στις ευρωπαϊκές χώρες το παιχνίδι αναμένεται στις 19 Νοεμβρίου 2019, αποκλειστικά για Nintendo Switch. Τέλος, στις 13 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει η special edition που θα περιλαμβάνει δύο keychains, ένα poster και 4 trading cards. 


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*