Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η συλλεκτική έκδοση για το StarCraft II: Legacy of the Void

Αν και γνωρίζαμε ότι θα υπάρξει συλλεκτική έκδοση για το StarCraft II: Legacy of the Void, η Blizzard αποφάσισε να αποκαλύψει το περιεχόμενο της. Το πακέτο θα κυκλοφορήσει μαζί με τον τίτλο στις 10 Νοεμβρίου και έρχεται με φυσικό αντίγραφο του game, συλλεκτικό Soundtrack, art book 174 σελίδων, in-game content: Purifier Unit skins, Protoss portraits, WoW - Archon pet, Diablo 3 - Probe pet, Hearthstone - Protoss card back theme και Heroes of the Storm - Void Speeder mount. Η StarCraft II: Legacy of the Void Collector’s Edition θα γίνει διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά με τιμή στα €79.99.



Επιπλέον, η Blizzard σημείωσε ότι με την διάθεση του patch 3.0 αναμένονται διάφορες αλλαγές στο UI του τίτλου. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των παικτών στο chat channel θα αυξηθεί από τους 100 στους 200. Θα προστεθεί λειτουργία που θα αφαιρεί του ανενεργούς χρήστες από τα δημόσια κανάλια συνομιλίας, ενώ κάθε παίκτης που θα συνδέεται θα τοποθετείται αυτόματα σε κάποιο general chat. Οι χρήστες θα είναι σε θέση να συζητούν χρησιμοποιώντας την επιλογή dropdown στο chat, ενώ οι ειδοποιήσεις μηνυμάτων θα εμφανίζονται μέσω filter dropdown.



Άλλες αλλαγές που έγιναν στο UI περιλαμβάνουν νέες λειτουργίες όπως τα navigation, sub-navigation, και το party panel στην κορυφή της οθόνης, κάτι που θα δώσει περισσότερο χώρο στη Blizzard για να προσθέσει 3D scenes σε κάθε οθόνη. Ακόμη, η νέα λίστα hotkeys θα βοηθάει τους παίκτες να περιηγηθούν στο νέο UI. Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*