Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Activision εργάζεται πάνω σε νέο Ghostbusters game

Η Activision φαίνεται πως εργάζεται πάνω σε ένα νέο videogame βασισμένο στον κόσμο των Ghostbusters, το οποίο και θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, παράλληλα με την επερχόμενη ταινία του Paul Feig. Η διαρροή της πληροφορίας έγινε από την ιστοσελίδα Retail-Merchandiser, όπου ο senior vice president της Sony Pictures Consumer Products Mark Caplan σημείωσε ότι το νέο game αναπτύσσεται για εκδόσεις PS4 και Xbox One και θα εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων περίπου στις 15 Ιουλίου.



Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν ο τίτλος θα έρθει με τη νέα ομάδα των Ghostbusters ή με το καστ του αρχικού φιλμ. Υπενθυμίζεται ότι η Atari είχε κυκλοφορήσει το 2009 το Ghostbusters: The Video Game, σε συνεργασία με την Terminal Reality (ομάδα που έφτιαξε το the Walking Dead: Survival Instinct για την Activision).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tim of Heavens
    • Ναι όντως, παρόλο που βγήκε σε 720p στα 30 καρέ στο Master System ήταν χαζομάρα. Είχε chromatic aberration μούφα, πολύ aliasing αλλά εντάξει έχουμε 2016 και μας χωρίζουν 29 χρόνια από το Ghostbusters του Master System. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε; Οι εκδόσεις για την γερασμένη γενιά που δεν λέει να μας αφήσει με τίποτα δεν μετράνε;

      Α και στο Diablo kill και loot κάνεις, στο Halo πυροβολάς και κάνεις και jump, στα FIFA,PRO κλωτσάω το τόπι, που πάει το τόπι, στα JRPGs φαρμάρεις level μέχρι να καεί ο εγκέφαλος για να φτάσεις στο ποθητό 99 level, στο Bloodborne heavy/light attacks και dodge ξανά και ξανά- όλα επαναλαμβανόμενα είναι. Δεν νομίζω να σας αρέσει...logic όμως που την έχω.

*