Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Crytek αποκάλυψε το Hunt: Horrors of the Gilded Age

Το Hunt: Horrors of the Gilded Age είναι το νέο third-person action co-op shooter τεσσάρων παικτών της Crytek USA. Η ομάδα επιβεβαίωσε ότι το νέο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις για PC, PlayStation 4 και Xbox One, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται στην Ε3 2014. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, το Hunt: Horrors of the Gilded Age τοποθετείται στο 1800 και οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με εφιαλτικά πλάσματα, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία όπλων.



Ο CEO της Crytek USA David Adams τόνισε μεταξύ άλλων ότι «οι παίκτες θα πρέπει να μετράνε τις σφαίρες τους και να καλούν για βοήθεια. Από την αρχή της διαδικασίας ανάπτυξης έχουμε βάλει όλη μας την φαντασία στο παιχνίδι». Οι closed beta φάσεις θα ξεκινήσουν εντός του 2014 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο επίσημο site του τίτλου. Μέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες στα χέρια μας, μπορείτε να απολαύσετε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια του άρθρου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*