Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Konami επαναφέρει το Silent Hill

Ο τίτλος της παρούσας είδησης θα μπορούσε κάλλιστα να μιλά για ανακοίνωση νέου Silent Hill. Τυπικά δεν θα ήταν λάθος. Η ουσία όμως είναι πως το “νέο” Silent Hill δεν είναι videogame αλλά slot machine από την Konami. Μάλιστα υπάρχει και trailer για να διαπιστώσετε μόνοι σας τι ετοιμάζει η ιαπωνική εταιρία. Οι απανταχού τζογαδόροι θα μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο. Δείτε το trailer του παρακάτω και αν ελπίζατε σε κάτι, απλά σταματήστε.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Είναι σαν να θελουν να ξεφτιλισουν κάθε τι εχει αγγιξει ο Κοτζιμα. Το τάιμινγκ για ένα τετοιο μηχανημα δεν μπορουσε να είναι χειροτερο... Εκτος κι αν οντως πιστευουν πως εν επηρρεασε καθολου αρνητικα η ακυρωση ενός τοσο μεγαλεπιβολου και πολυαναμενομενου project, όπως το Silent Hills.

*