Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Manchester United μηνύει την SEGA για χρήση σήματος και ονόματος στο Football Manager

*
Φαίνεται πως η Manchester United πήρε απόφαση να κινηθεί νομικά κατά της SEGA για τη χρήση του ονόματος και του σήματός της στο Football Manager, χωρίς τις σχετικές άδειες. Όπως σημειώνει ο Guardian, το αγγλικό club προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, καθώς η Sports Interactive χρησιμοποιεί μια απλοποιημένη εκδοχή του λογοτύπου. Σε μια προκαταρκτική ακρόαση, εκπρόσωποι της Manchester United σημείωσαν ότι τα χρήματα που λάμβαναν από το επίσημο licensing ήταν σημαντικά και πως η εναλλακτική πρόταση της ομάδας ανάπτυξης δίπλα από το επίσημο όνομα της ομάδας ήταν λάθος. Ακόμη, η ομάδα κατηγορεί την SEGA και την Sports Interactive για το ότι επιτρέπουν στους παίκτες με mods να περάσουν το επίσημο λογότυπο της ομάδας, ενθαρρύνοντας μάλιστα και τέτοιες πρακτικές.



SEGA και Sports Interactive τοποθετήθηκαν λέγοντας πως τόσο το λογότυπο, όσο και το όνομα της ομάδας χρησιμοποιούνται με αυτήν την αναφορά από το 1992 χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση από πλευράς ομάδας, ενώ τόνισαν πως αντίτυπα του τίτλου έχουν πάει σε εκπροσώπους και παίκτες της Manchester United χωρίς ποτέ να έχει υπάρξει κάποια αντίδραση. Για όσους δεν γνωρίζουν την κατάσταση, η Manchester United εμφανίζεται με ν με το όνομά της στο Football Manager 2020, αλλά χωρίς το επίσημο λογότυπό της. Δείτε μια σχετική εικόνα στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*