Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft αποκάλυψε νέο Kinect Adapter για Windows

Η Microsoft θέλοντας να ενοποιήσει τα μοντέλα του Kinect για Xbox One και PC, ανακοίνωσε ότι η έκδοση του περιφερειακού για το new-gen οικιακό σύστημα θα περιλαμβάνει (προαιρετικά) έναν Windows adapter. Σύμφωνα με την εταιρεία, «υπάρχει μία άνευ προηγουμένου ζήτηση από την κοινότητα των προγραμματιστών για το Kinect και υπήρχε μια δυσκολία στο να ικανοποιήσουμε ορισμένες αγορές. Ως εκ τούτου, η Microsoft κατάλαβε πως η απλούστερη λύση ήταν το να υπάρχει μόνο μία έκδοση (Kinect)». Έτσι λοιπόν, το Kinect Adapter επιτρέπει την σύνδεση του “Kinect for Xbox One sensor” σε tablets και υπολογιστές με Windows 8.0 και Windows 8.1.

Ο νέος Kinect Adapter για Windows διατίθεται ήδη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft έναντι $49.99. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει αν θα συνεχίσει να υποστηρίζει το Kinect for Windows v2 sensor, ακόμη και αν δεν θα διατίθεται πλέον στην αγορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Whitey
    • Επειδή έχω δει να κάνουν παπάδες με το πρώτο Kinect σε διάφορα projects στο PC, θεωρώ πως είναι ένα θετικό βήμα. Όχι για το gaming, για την τεχνολογία γενικότερα. Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται και το χρησιμοποιούν παραπάνω από σωστά.

    • alex4444
    • Προτιμουσα ειδικη pc εκδοση, αυτος ο ανταπτορας περα απο εντελως αβολος και περιπλοκος ειναι κι αρκετα ακριβος!.Τουλαχιστον θα γινει χαμος παλι απο πειραματισμους, ειδικα απο τη στιγμη που θα μπορει να χρησιμοποιηθει ακομη και σε ταμπλετ!

*