Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft κλείνει το τμήμα Xbox Entertainment Studios

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα κλείσει το τμήμα Xbox Entertainment Studios κατά τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Xbox Phil Spencer. Όπως αναφέρει σε σημείωμα του προς τους εργαζόμενους της εταιρείας, το στέλεχος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η Microsoft έχει την πρώτη στον κόσμο πλατφόρμα στις φορητές συσκευές και στις υπηρεσίες cloud και ότι τα παιχνίδια είναι η μεγαλύτερη μεμονωμένη ψηφιακή κατηγορία της εταιρείας παγκοσμίως. Στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στους υπαλλήλους του τμήματος ΧΕS για τα επιτεύγματα τους και τόνισε ότι η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στον αρχικό προγραμματισμό.



Σημειώνεται ότι στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται η σειρά ντοκιμαντέρ "Signal to Noise", το "Halo: Nightfall" και η τηλεοπτική σειρά Halo. Ωστόσο το απόγευμα της 17ης Ιουλίου, δημοσιεύματα από σελίδες του εξωτερικού ανέφεραν ότι στο πλαίσιο της επικείμενης αναδιάρθρωσης, η Microsoft επανεξετάζει τον αρχικό προγραμματισμό των τηλεοπτικών προγραμμάτων που αναμένονται για τα Xbox One και Xbox 360. Σίγουρα μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνουμε σοφότεροι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Volga
    • @raysod επιστροφή στο Gaming καλύτερα. Δεν έχει νόημα να ανοίγει 10 διαφορετικά μέτωπα. Καλύτερα να επενδύσει στο καθαρό Gaming και μακάρι να δούμε κάνα νέο Banjo Kazooie από RARE γιατί είναι αμαρτία να κάθεται αυτή η σειρά έτσι.

    • BigDaddy
    • Με τις βλακειες που κανει θα κλεισει σιγα σιγα ολο το division του XBOX οπως σκοπευει να κανει και ο νεος προεδρος της MS.
      Παπαλα το TV TV TV !!! κριμα και ειχε τοσο φαση. Οσο να ναι παντως αυτο το TV TV TV και το
      xbox is about to become the next watercooler θα αφησουν εποχη.!!!

      https://www.youtube.com/watch?v=KbWgUO-Rqcw

*