Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft παρουσιάζει το Xbox One ως outsider

Το Polygon εντόπισε αρκετά ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στη νέα καμπάνια της Microsoft για το Xbox One, το οποίο και παρουσιάζεται ως το outsider της μάχης για τα συστήματα νέας γενιάς. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά άρθρο της ιστοσελίδας, η Microsoft προσπαθεί μέσα από δύο νέα trailers να παρουσιάσει το Xbox One ως το σύστημα που βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, ωστόσο και το μήνυμα ότι είναι ένας «μαχητής» που ετοιμάζει την αντεπίθεσή του.



Το πρώτο από τα δύο trailers παρουσιάζει τα καλύτερα games της χρονιάς που έρχονται στο Xbox One, με τη φωνή του Sylvester Stallone από την ταινία Rocky Balboa του 2006, όπου και προσπαθεί να εμψυχώσει το γιο του, λέγοντας πως «ο κόσμος δεν είναι γεμάτος χρώματα και ουράνια τόξα. Θα σε ρίξει στα γόνατα αν τον αφήσεις. Κανείς δεν θα σου προκαλέσει χτυπήματα όπως η ίδια η ζωή. Αλλά δεν μετράει αυτό, αλλά το πώς θα σηκωθείς στα πόδια σου και θα συνεχίσεις. Έτσι κάνουν οι νικητές».



Το δεύτερο video χρησιμοποιεί το multiplayer κομμάτι γνωστών παραγωγών με τη φωνή του Bily Bob Thornton από το Friday Night Lights, όπου το μήνυμα είναι πως πάντα πρέπει να προσπαθεί κανείς στο μέγιστο βαθμό. Χαρακτηριστικά, τα λόγια του γνωστού ηθοποιούν είναι: «θέλω να καταλάβεις κάτι. Για να είσαι τέλειος, δεν είναι ανάγκη να κερδίζεις. Το να είσαι τέλειος σημαίνει να μπορείς να δεις τους φίλους σου στα μάτια και να ξέρεις ότι δεν τους απογοήτευσες, γιατί τους είπες την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε κάτι που μπορούσες να κάνεις και δεν το έκανες. Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, τότε είσαι τέλειος».



Το μήνυμα είναι τόσο εμφανώς καθαρό που δείχνει ότι η Microsoft ετοιμάζεται για την μεγάλη αντεπίθεση. Θα τα καταφέρει; Η Gamescom είναι μια αρχή που μπορεί να δείξει αν αυτή η κίνηση έχει βάση. Λίγες μέρες έμειναν, υπομονή…


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
47 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Microsoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • kokouman
    • Εγω βλεπω οτι η Microsoft θα μας παρουσιασει μεγαλα και ωραια πραγματα για να κερδισει παλι το κοινο ενω η Sony επαναπαυεται..

    • Harkyn
    • Δε νομιζω οτι επαναπαυεται η Σόνυ αλλά θα τα δουμε αυτά σε λιγες μέρες!
      In topic-thats the spirit Microsoft, yes you CAN!

    • mysterious
    • Ωπα στρατηγικη....γουσταρω που το παιχνιδι χοντραινει. ;-)

      Το μηνυμα πιστευω πως ειναι ξεκαθαρα προς τους xboxακηδες για να γυρισουν ολοι πισω.

    • DevilSpawn
    • Stalone και xbox. Βάλε και στα επόμενα trailers become legendary από MJ και Linkin Park theme και συνδέω αμέσως τραπεζικό λογαριασμό!

    • kokouman
    • Να δουμε τι θα δουμε στην GC...ολο ενα παιχνιδακι teasari και ανησυχουμε μην βγει μαπα.Η MS πρεπει αναγκαστικα για να σωσει την κατασταση να κανει καποιες δυνατες κινησεις και μεχρι τωρα δεν απογοητευει..εμενα τουλαχιστον.

    • TomTom
    • ΠΡΟΣΟΧΗ : Ο παρακάτω διάλογος που αφορά τον TomTom και τον Bily Bob Thornton είναι καθαρά ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟΣ.

      Β : Θέλω να καταλάβεις κάτι.

      T : Ναι, βέβαια Βilly πές μου. Τι ?

      Β : Για να είσαι τέλειος, δεν είναι ανάγκη να κερδίζεις.

      T : To ξέρω Billy. Το να κερδίζεις συνέχεια δεν σημαίνει ότι θα είσαι πάντα τέλειος. Ούτε άμα κερδίζεις συνέχεια σημαίνει θα είσαι και ο καλύτερος.

      Β : Ναι σωστά. Αλλά επίσης θέλω να σου πω ....

      Τ : Ναι Βilly.

      B : ... Tο να είσαι τέλειος σημαίνει να μπορείς να δεις τους φίλους σου στα μάτια και να ξέρεις ότι δεν τους απογοήτευσες, γιατί τους είπες την αλήθεια.

      T : Ναι βρε Billy. Αλλά δεν θέλουν να το καταλάβουν με τίποτα. Τους λέω την αλήθεια (πως το PS4 είναι καλύτερο από το XBOXONE) για να μην τους απογοητεύσω αλλά αυτοί τίποτα. Δεν καταλαβαίνουν. Τουλάχιστον εγώ προσπαθώ να μην τους απογοητεύσω. Αυτοί όμως με απογοητεύουν στο τέλος με την αγορά του XBOXONE.

      B : Όχι, όχι, όχι. Εγώ ήθελα να πω άλλο πράγμα για την αλήθεια.

      Τ : Πες μου Βilly σε ακούω.

      Β : Και η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε κάτι που μπορούσες να κάνεις και δεν το έκανες.

      Τ : Αυτό λέω βρε Βilly. Δεν υπάρχει κάτι που να μην το κάνει το PS4 και το κάνει το XBOXONE. Ίσα, ίσα μάλιστα που στο PS4 θα μπορώ να παίξω κάποια παιχνίδια με καλύτερη ανάλυση και fps απ' ότι στο XBOXONE.

      B : Αν μπππππορείς ... (ευχαριστώ τον Παύλο για το λαθάκι του :-) :-) :-) έβαλα λίγα παραπάνω εγώ :-))

      Τ : ΒΙLLY !!! BILLY !!! Είσαι καλά ? Γιατί τραυλίζεις ? Πες μου τι είναι ?

      Β : ... Αν μππορείς να το κάνεις αυτό, τότε είσαι τέλειος.

      Τ : Το ξέρω Billy. Σ' ευχαριστώ.

      -------------------------

      Πάμε τώρα στα του άρθρου.

      Πολύ σωστό σκεπτικό να παρουσιαστεί σαν ousider. Η αλήθεια είναι ούτως ή άλλως.

      @ mysterious
      Πιστεύω αυτοί που έφυγαν είναι σχεδόν απίθανο να ξναγυρίσουν πίσω. Και λέω σχεδόν διότι πάντα πρέπει να αφήνουμε ένα παραθυράκι.

      @ kokouman
      Δε νομίζω πως η Sony επαναπαύεται. Έχει τόσες αποκλειστικότητες να δείξει. Με το να δείξει εννοώ gameplay και όχι trailer ή κάποια ανακοίνωση για νέο Game.

      Πιστεύω πως αν η Microsoft δείξει κανένα Gameplay από το Halo 5 (που θα υπάρξει σεισμός μέσα στην αίθουσα από τους παρευρισκόμενους από την χαρά τους) και ανακοινώσει και κανένα Gears θα δούνε και οι φίλοι της ότι πάει να κάνει κάποια αντεπίθεση και ίσως την στηρίξουν. Αν πάλι δεν δούμε τίποτα πιστεύω πως το έχασε το παιχνίδι.
      Το Forza δεν το έβαλα γιατί πιστεύω πως το Halo και το Gears είναι τα πολύ δυνατά χαρτιά της.

      Όπως λέει και ο Παύλος λίγη υπομονή μέχρι την GamesCom.
      Eδώ θα είμαστε να τα συζητήσουμε.
      Άλλοι με troll, άλλοι με χιούμορ, άλλοι σοβαρά, άλλοι από κανένα νησάκι, άλλοι με νέυρα γιατί δεν πήγαν σε νησάκι :-) :-) :-).

    • monstermax
    • Βασικά δεν το παρουσιάζει η MS το σύστημα όπως η Ν, αντίθετα δείχνει πως θα συνεχίσει να παίζει μπάλα στο ίδιο γήπεδο ακόμα και αν συνεχίζει να αποτυγχάνει. Τουλάχιστον έτσι δηλώνουν τώρα τι θα συμβεί στο μέλλον αν συνεχιστεί αυτή η πορεία είναι άλλο θέμα.

      Κατά τα άλλα ακόμα και αν δείξουν νέα παιχνίδια -οποιαδήποτε από τις δύο εταιρίες- δεν περιμένω να είναι κάτι για το 2014, προφανώς θα τα ανακοινώσουν για το 2015 που μπορεί αργότερα να πάρουν παράταση για το 2016 ή να μην υποστηρίζουν τις αναλύσεις/fps που αρχικά ανακοινώθηκαν. Γνώριμα πράγματα δηλαδή.

    • Scott_Pilgrim
    • Έχω χάσει το μέτρημα από τις πόσες στρατηγικές έχει αλλάξει από τότε που το ανακοίνωσε. Σίχαμα κατάντησε. Από την άλλη η Sony ελπίζω να μην επαναπαύεται καθώς στην Ε3 μας άφησαν με το.. PS4 στο χέρι. Άντε να δούμε τίποτα καλό στην Gamescom και ΟΧΙ Indies. Μας έκαναν να τα σιχαθούμε και αυτά.

      @GiannisP ίσως το πιο εύστοχο και αστείο σχόλιο στην είδηση!!

    • GamingFun
    • Πάντως τα μηνύματα είναι εύστοχα αλλά δεν φτάνουν να κάνουν τη διαφορά. Λογικά πρέπει στη Gamescom να δουν οι οπαδοί της Microsoft πράξεις. Και ναι μακάρι η SONY να μην να επαναπαύεται (που δεν το κάνει μιας και δεν την παίρνει. Έχει μάθει από τα λάθη της. Έτσι έχει δείξει τουλάχιστον..).

    • T_K_L_L_LUIGI
    • Μακάρι να έχουν κρατήσει πράγματα για την Gamescom για να μην βαρεθούν ο Παύλος και ο Κώστας που θα είναι εκεί.Καλή φάση τα trailer πάντως.

    • BigDaddy
    • Τanno την απάτη τη έχει κάνει ήδη για αυτό και...

      "προσπαθεί να εμψυχώσει το γιο του (ms boys-οπαδούς), λέγοντας πως «ο κόσμος δεν είναι γεμάτος χρώματα και ουράνια τόξα ."

      -Γιατί με τόσα λάθη κωλοτουμπες αλαζονεία και εξαπάτηση λογικό να έχουν χάσει οι μανατζαρεοι τα χρώματα και τα ουράνια τόξα αφού oλα αυτά έχουν κολλήσει σαν τσίχλα κουβαλώντας πάνω τόσα ανεξίτηλα σημάδια το xbox one.Η ολη εικόνα δύσκολα αλλάζει και παίρνει χρόνια, όταν χρόνια έχει αφιερώσει να φτιάξει μια σχέση εμπιστοσύνης με το πελάτη και την διαλύει σε ενα δευτερόλεπτο .Αν δεν υπάρχει ουσία όσο καλές διαφημίσεις και να κάνουν και με τέτοια συμπεριφορά στο πελάτη τσάμπα θα ελπίζουν.

      Συνεχίζει λέει "Θα σε ρίξει στα γόνατα αν τον αφήσεις."

      -Εμ το άφησες m$ τον τρολαρισες το πελάτη και για αυτό σου έφυγε αφού διέλυσες την σχέση εμπιστοσύνης που είχες χτισει τόσα χρόνια μαζί του δεν άφησες και τίποτα όρθιο

      "Κανείς δεν θα σου προκαλέσει χτυπήματα όπως η ίδια η ζωή."

      -Εμ ρόδα ειναι η ζωή ms και με τέτοιες αλλεπάλληλες συμπεριφορές που σταματημό δεν έχουν θα σου γυρίσουν χτυπήματα μπούμερανγκ "Αφού έτσι είναι η ίδια η ζωή" . :P

      "Για να είσαι τέλειος, δεν είναι ανάγκη να κερδίζεις."

      -Μα κάνεις δεν ειναι τέλειος πως γίνεται να είσαι εσύ τέλεια? :P όταν αυτά που λες δεν τα κάνεις πράξη και τα πετάς στο κάδο των αχρήστων και δεν τα αξιοποιείς?
      απο tv μέχρι το κινεκτ (4εκ κινεκτ και βάλε κάθονται σκονισμένα θα μου πεις καλύτερα σκονισμένα παρά κουφά) τι να πρωτοπείς και τι να αφήσεις......

    • BigDaddy
    • "Το να είσαι τέλειος σημαίνει να μπορείς να δεις τους φίλους σου στα μάτια και να ξέρεις ότι δεν τους απογοήτευσες, γιατί τους είπες την αλήθεια.

      -Αντε παλι με τις τελειοτητες Καλη μου...

      Kαι τους απογοήτευσες!!!! με drm online και 24ωρο check, και δεν τους κοίταξες στα μάτια!!!, αφού τα απέσυρες πίσω ΜΟΝΟ όταν είδες ότι δεν πουλούσες όσο ήθελες για να το παίξεις καλή και οτι έκανες και χάρη μετά.
      Και αν ήθελες να κοιτάξεις πραγματικά στα μάτια θα τα έκανες απο την αρχή και οχι μετα, και οχι να πεις οτι αν κάποιος δεν θέλει Online συσκευή ας πάρει 360 Αυτή είναι η αλήθεια!!!


      " Και η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε κάτι που μπορούσες να κάνεις και δεν το έκανες."

      -Δεν υπηρχε κατι? μεχρι ποτε? μεχρι να δεις οτι δεν πουλάς? Ασε μας βρε ms.Mας δουλεύεις πρωί πρωί
      Όταν ένα μηχάνημα δεν πείθει και δείχνεις να θες να το πάρει ο άλλος με το ζόρι, όταν θέλεις να καυχιέσαι οτι έχεις το καλύτερο OnLine δίκτυο που βγάζει invalid (ακυρους ) πληρωμένους κωδικούς συνδρομής xbox live και δεν δουλεύει τίποτα, όταν υπάρχει κάτι καλύτερο σε πολλά θέματα αυτή τη στιγμή και για αυτό ο πρώην πλέον xbox οπαδός σου μετακομίζει σε αγορά PS4...
      ...ε δεν είναι και δύσκολο να καταλάβει ποιος τελικά έστω και αργά αφού έγινε ρεζίλι και πέφτει το τουπέ περί τελειότητας / υπεροχής και πιος έχει χάσει τα χρώματα και τα ουράνια τόξα!!!!

      " Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, τότε είσαι τέλειος»".

      -Σωστά στη εξαπάτηση είσαι τέλεια. Αλλά ούτε αυτό το καταφέρνεις!! Μια τέλεια δουλειά όταν παρουσιάζεται και θέλει να λέγεται ότι είναι τέλεια έρχεται για να μείνει και να στηριχτεί .
      Αν ήσουν τέλεια δεν θα τα παρατούσες και τότε όσοι το πήραν θα το κρατούσαν και δεν θα γέμιζε ο τόπος αγγελίες για να ξεφορτωθούν το xbox one σου.

    • ninty
    • πατε καλα μερικοι?ακομα ειμαστε στην αρχη και βγαλατε νικητη?οποιοσδηποτε μπορει να ειναι απ τους 3...οσο για το ps4 που ενα χρονο σχεδον μετα το καλυτερο του παιχνιδι ειναι το καλυτερο παιχνιδι του ps3 ε αυτο λεει πολλα...

    • Amiga500
    • Για σου ρε MS με τα αστεια σου..... :P:P

      Μηπως εκτος απο outsider το One ειναι και overpriced-underpowered....??!!! ;)

      Το marketing σε μαρανε, οχι οτι τα εχετε κανει σκ@τ@ με τα specs και την τιμη του.....

      Φτιαξε πρωτα ενα διαφημιστικο με τον Μελισσανιδη για να διαφημισει τις αμετρητες κολοτουμπες σου και μετα τα ξαναλεμε για outsiders και αλλα τετοια κουλα......

    • ShrinkShady
    • Η Nintendo παρουσιάζει τον εαυτό της ως outsider?Καλό και αυτό, παγώσαμε έστω και στιγμιαία μέσα στο θέρος..

    • BigDaddy
    • Amiga να σε καλά με έκανες και γελασα Πως γίνεται να είναι όλα και σκτ@ και τέλεια? ::-P. Γι αυτό μας λεει all in one?

    • xGodKilleRx
    • Ίδιοι και ίδιοι αυτοί που γράφουν κατά της MS σε κάθε νέο, άσχετα αν είναι καλό ή κακό, κατάντησε βαρετό.

    • Deathracer2009
    • Αδιαφορα τα 2 trailers διοτι περιμενουμε στην gamescom τι θα δειξει, για να αποφασισουμε ποια απο τις δυο κονσολες θα παρουμε τα Χριστουγεννα.

      ΥΓ: Εκτος και αν ο ΟΠΑΠ μας δωσει κανα χαρτζιλικι και μεταβουμε στην νεα γενια νωριτερα. :P
      YΓ2: Μια χαρα ηταν τα trailers μεχρι που εδειξαν πλανα απο το Advance Warfare. ΕΛΕΟΣ!!!!!

    • AnimaPura
    • Επειδή βλέπω πάλι ότι οι συνήθεις ύποπτοι έκαναν την απόβασή τους και σε αυτό το άρθρο, σχόλια μετά από αυτό το σημείο τα οποία περιέχουν υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς ("αν είστε μαζόχες" και άλλα ωραία), θα σβήνονται άμεσα.

      Δεν θα χαλάσει η εικόνα ακόμα μιας ενότητας σχολίων επειδή κάποιοι βγάζουν το άχτι τους εδώ σε βάρος άλλων, ειδικά τώρα που το site τρέχει σε χαμηλότερους ρυθμούς λόγω διακοπών. Σεβαστείτε λίγο όσους δουλεύουν για την ενημέρωσή σας ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. Συνομιλήστε σαν ενήλικες και όχι σαν 10χρονα.

    • ShrinkShady
    • Δεν πρόλαβα να διαβάσω τι γράφαν τα σχόλια, αλλά εγώ το δηλώνω ευθαρσώς..Είμαι μαζόχας και όποια αυστηρή, ώριμη κυρία το επιθυμεί, μπορεί να το διαπιστώσει!!:P

    • MEGADRIVE-78
    • Ένα XBOX ONE θέλει από την μία και ένα PlayStation 4 από την άλλη, με Halo 5 και Bloodborn αντίστοιχα να ξεφύγουμε τελείως!!!!!!

    • BENTOYZA
    • Η γνωστή τριάδα ΚΑΙ εδώ??..τουλάχιστον τα παιδιά (tom tom big daddy k amiga499) κάνουν και την πλάκα τους..για το χαβαλέ..

    • TomTom
    • @ xGodKilleRx

      Δηλαδή δεν θα γράφουμε/γράφουν κάποιοι την γνώμη τους (πάντα με ωραίο τρόπο, ασχέτως αν πρόκειτε για trollάρισμα ή πλάκα) επειδή σε κάποιους (πολλοί, λίγοι δεν έχει σημασία) δεν τους αρέσουν ?
      Δηλαδή τι θα πει κατάντησε βαρετό ?
      Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω.
      Ο καθένας μπαίνει και γράφει την άποψή του.

      ---------------

      @ ninty

      Tην Nitendo δεν θα την έβαζα μαζί με τις άλλες 2.
      Η Νitendo παίζει μπάλα μόνη της σε ένα γήπεδο και οι άλλοι 2 μαζί σε ένα άλλο.
      ΠΡΟΣΕΞΕ. Αυτό που λέω δεν το λέω με την κακή έννοια.
      Είναι άλλη φάση εταιρεία.

      Επίσης το νικητή δεν τον βγάλαμε εμείς αλλά η Microsoft από μόνη της.

      Και κάτι τελευταίο σχετικά με αυτό :
      " οσο για το ps4 που ενα χρονο σχεδον μετα το καλυτερο του παιχνιδι ειναι το καλυτερο παιχνιδι του ps3 ε αυτο λεει πολλα... "

      Όταν αγοράζεις μια κονσόλα την αγοράζεις για να δεις τι θα έχεις να παίξεις ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ και όχι τον πρώτο χρόνο της κυκλοφορίας της.

      ---------------

      @ AnimaPura

      Θέλω πραγματικά κάποια στιγμή να μιλήσεις με ονόματα και να μας πει ποιοι είναι αυτοί οι συνήθεις ύποπτοι που χαλάνε την ενότητα των σχολίων σε άρθρα.
      Εγώ αν θες μπορώ να σου πω ποιοι χαλάνε πραγματικά την ενότητα των σχολίων σε ένα άρθρο. Είναι αυτοί ΟΧΙ που μπαίνουν για να κάνουν πλακίτσα γράφοντας κάτι σχετικό με το θέμα αλλά αυτοί που μπαίνουν σε άρθρα και γράφουν ΟΤΙ τους κατέβει στο μυαλό απλά για να το γράψουν.

      Θα συμφωνήσω μαζί σου πως τέτοιες εκφράσεις είναι καλό να μην λέγονται, για την ακρίβεια να μην γράφονται.

      Επίσης δε νομίζω να υπάρχει κάποιος εδώ (και ας είναι συνήθεις ύποπτος) που δεν σέβεται την δουλειά που γίνεται στο site απ' όλα τα παιδιά.

      PS : Εαν ήμασταν 10χρονα η απαντήση στον Τanno θα ήταν κάπως έτσι :
      - Καθρεφτάκι.....
      :-) :-) :-) :-) :-)

      ---------------

      @ Tanno

      Τέτοιες εκφράσεις/λέξεις θα είναι καλό να μην γράφονται. Θα μπορούσες να το θέσεις διαφορετικά.

      ---------------

      @ BENTOYZA

      Χαίρομαι που έχω φίλους (αν και με XBOX) που έχουν την αίσθηση του χιούμορ.

      Ο μόνος λόγος που θα σου κάνω like είναι γιατί έδωσες επιτέλους στην δημοσιότητα τα ονόματα των " υπόπτων " :-) :-) :-) :-)

      Η παραπάνω έκφραση AnimaPura είναι λίγο trollάρισμα αλλά πιστεύω θα σε έκανε να γελάσεις. :-) :-) :-) :-)

    • spyrousman
    • Η κονσόλα της ΜS όπως και αυτή της Sony, θα κριθεί με το πέρασμα των χρόνων -και από τους τίτλους που θα

      κυκλοφορήσουν- και όχι από την πρώτη χρονιά.

      Επίσης θεωρώ, ότι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι χρήστες αυτής της κοινότητας ότι απαξιωτικοί

      χαρακτηρισμοί προς άλλους χρήστες -που έχουν αντίθετη άποψη και διαφορετική κονσόλα από τη δικιά τους- και

      νοοτροπία τύπου οπαδού ποδοσφαιρικής ομάδας του στυλ'' η δικιά μου ομάδα είναι καλύτερη'',

      και στη λέξη ομάδα αντικαταστήστε την με εταιρεία που βγάζει παιχνιδοκονσόλες, (Sony- MS) καλό θα ήταν να μην

      υπάρχουν.

      Ο διάλογος είναι ωφέλιμος και κάθε αντίθετη άποψη σεβαστή, αρκεί να μην προσβάλει και να μην μειώνει τον άλλο

      που έχει διαφορετική άποψη και γούστο για ένα προιόν, είτε αυτό λέγεται κονσόλα, είτε smartphone κλπ.κλπ.

      Στο θέμα μας τώρα..

      Περιμένω από την MS να ανεβάσει στροφές και σε βάθος χρόνου να πλησιάσει και γιατί όχι, να ξεπεράσει- δεν

      έχω κολλήματα στο ποιος θα κάνει τις περισσότερες πωλήσεις διότι ούτε υπάλληλος κάποιας από τις δύο είμαι,

      ούτε έχω μετοχές- σε πωλήσεις την Sony,διότι ο υγιής ανταγωνισμός πιστεύω ότι θα ωφελήσει εμάς του gamers-

      πελάτες.

      p.s.

      Ελπίζω κάποια στιγμή και η Ninty να κάνει τις σωστές ενέργειες και να πάρει τα πάνω της.

      Ολοι οι καλοί χωράνε!

    • raiden5
    • Ουσιαστικα το παιχνιδι τωρα θα αρχισει, η πρωτη χρονια ηταν αναγνωριστικη κ για τους δυο, η Σονυ ηδη απο το 15 θα αρχίσει να βγαζει τα μεγαλα της οπλα οπως το the order 1886, bloodborne, κ ισως το uncharted 4... ας προσθεσουμε κ το παιχνιδι εκπληξη που θα ανακοινωθεί απο τα 2 teaser που εδειξε...

      Η microsoft μπαινει στον σωστο δρομο, παρολο αυτα οταν τα περισσοτερα αποκλειστικα σου τα βγαζεις κ στο pc κ δεν κρατας πολλα για την κονσολα (titanfall, ryse) τοτε λογικο ειναι να μειονεκτείς απο τον μεγαλο σου αντιπαλο που συνηθως οταν λεει οτι βγαζει αποκλειστικό ενα παιχνιδι το εννοει. Δεν ξερω αν αρκουν μερικα Halo κ μερικα Forza για να αλλαξουν το κλίμα, θελει παραπανω πραγματα η microsoft για να κερδίσει το κοινο ξανα.

      Καλος η κακος η sony υπερτερεί στην ποιότητα κ την πρωτοτυπία τον exclusive που βγαζει, κ φυσικα παραμένουν Exclusive με ολη την σημασια της λεξης.

      Τωρα υπομονη 2 μερες κ θα μας λυθούν κάποιες αποριες.

    • Ben Masters
    • "mysterious 09/08/2014 : Ωπα στρατηγικη....γουσταρω που το παιχνιδι χοντραινει. ;-) Το μηνυμα πιστευω πως ειναι ξεκαθαρα προς τους xboxακηδες για να γυρισουν ολοι πισω. "

      Φίλε Mysterious οι xboxακηδες χαιρετήσαμε και είπαμε αντίο .
      Οριστικό.

    • BigDaddy
    • Στο θέμα .Μια διαφήμιση έχει σκοπό τη προσέγγιση Πόσες φορές έχουμε δει και πει ωραία διαφημίση με χιούμορ η χωρίς αλλά ποτέ καμία δεν μας έκανε να πούμε ωραίο προϊόν το παίρνω?

      Συμπέρασμα : ωραία διαφήμιση, ουσία ΜΗΔΕΝ βλέπουμε άπειρες φορές εκτός και αν υπάρχουν άτομα που ξαφνικά η διαφήμιση έγινε Must λόγο ταμπέλας και οτι ξαφνικά πρεπει να τρέξουν να εξαρτηθούν απο αυτή γιατί πρέπει να υποστηριχτεί ενα χρώμα .Η πράξη θα δείξει οχι τα λόγια μιας διαφήμισης.

    • nkav64
    • Και έλεγα τι μου θυμίζουν όλα αυτά...

      http://www.enternity.gr/Article/%CE%94%CF%85%CE%BF-%CE%B3%CE%AC%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CE%BD.../15494.html

      Να ευλογάμε και τα γένια μας πότε πότε...

    • AnimaPura
    • Σε αυτό το σημείο, προκειμένου να είμαστε όλοι σωστοί μεταξύ μας, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον BigDaddy για τα λόγια μου προηγουμένως σχετικά με τους γονείς του και τον τόπο καταγωγής του, καθώς όπως μου έγινε γνωστό από τον ίδιο, τα λόγια αυτά τον πείραξαν σε μεγάλο βαθμό. Σαν συντάκτης πρέπει να έχεις και μια σωστή συμπεριφορά και θεωρώ το ότι να ζητήσω συγνώμη είναι το σωστό πράγμα. Τα σχόλια αυτά έχουν σβηστεί εδώ και ώρες, αλλά δεν έχει σημασία, η συγνώμη είναι συγνώμη.

    • diver_gr
    • Πραγματικά αναρωτιέμαι από πότε σταμάτησε να μας ενδιαφέρει το gaming και τα παιχνίδια και το μοναδικό κριτήριο είναι πλέον τα γραφικά και η ανάλυση ?

      Δεν εξηγείται διαφορετικά η καραμέλα με την ανάλυση , από ένα σημείο και μετά είναι αηδία έχει καταντήσει γλαφυρό και κουραστικό . Όλος ο κόσμος το ξέρει το PS4 είναι δυνατότερο ,ε και τη έγινε ? επειδή βγάζει συνέχεια 1080p σημένει ότι θα έχει και καλύτερα παιχνίδια ? ή επειδή θα παίξω Halo , Gears , Fable κλπ έστω και σε 912 p δεν θα τα ευχαριστηθώ >?


      Με τη λογική τη δικιά σας ρε παιδιά γιατί το 3DS πουλάει περισσότερο από το PS vita το οποίο είναι κατά πολύ ισχυρότερο του ?και δυνατότερο όσο αφορά την αναλογία PS4-XBOX ONE?

      Γιατί το DS πούλησε περισσότερο από το PSP το οποίο είναι 2-3 φορές ισχυρότερο?

      Γιατί το PS2 πούλησε περισσότερο από τα Gamecube και XBOX ? από τη στιγμή που το ΧΒΟΧ ήταν 2-3 φορές ισχυρότερο ?

      Να πω και για το Wii ? Να το πάμε ακόμα ποιο παλιά Saturn vs PS one ? Saturn ισχυρότερο . Gameboy vs Game gerar , Atari Lynx και όλα τα φορητά κατά καιρούς με πολύ μεγαλύτερη ισχύ ποιος βγήκε νικητής στις πωλήσεις ?

      Ν64 όταν βγήκε πατούσε τo PS one σαν χταπόδι , και ? πουλήσε παραπάνω επειδή είναι ισχυρότερο ?


      Και αφού πιάσαμε τη καραμέλα με τη ισχύ και τα γραφικά ας μου πει κάποιος γιατί τα παιχνίδια σε PC δεν πουλάνε αφού το μοναδικό κριτήριο για εσάς είναι η ανάλυση ?Για ποιο λόγο 13,500,000 Gamers προτίμησαν να παίξουν το Skyrim σε XBOX360/PS3 (720p)και δεν το αγόρασαν σε PC για 1080p και όχι μόνο το Skyrim αλλά και όλα γενικά τα παιχνίδια ?

      Καλώς η κακώς πάντα θα υπάρχει η διαφορά στην ισχύ και τα τεχνικά δεν μπορεί να είναι τα ίδια .Αυτό είναι δεδομένο . Το θέμα είναι ότι δεν αγοράζεις μια κονσόλα για την ισχύ της αλλά για τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ της .

      Ότι το PS4 έχει πάρει προβάδισμα κανείς δεν το αμφισβητεί αλλά με τη λογική σας θα έπρεπε λοιπόν η Sony να παρατήσει το PS3 αφού για τη πρώτη 5ετία το XBOX360 ήταν μπροστά και με πολύ μεγάλη διαφορά ιδίως τη χρονολογία 2006-2010 .

      Είναι πολύ νωρίς να κριθεί κάτι μιας και τα μεγάλα παιχνίδια ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει , πρέπει με το ζόρι να βγει νικητής από τώρα ? και τη θα πει νικητής ?Θα σας ικανοποιήσει το γεγονός να μονοπωλήσει η Sony ?θα έχετε κάποιο κέρδος ?Ίσα ίσα που σε περιπτώσει μονοπωλίου ξεχάστε προσφορές , πακέτα bundle με 1-2 games και πτώση τιμής για μεγάλο διάστημα .

      Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το τρόπο που σκέφτεστε άρα κακώς υπάρχει πχ η AMD αφού η Nvidia έχει ισχυρότερος κάρτες ?το ίδιο και στης CPU μόνο Intel με τιμές στα ύψη? Υπάρχει πουθενά κανένα παράδειγμα σε κάποιο προϊόν το οποίο να μας αποδεικνύει ότι το ισχυρότερο πουλάει περισσότερο ? άμα ήταν έτσι από όλα τα πράγματα θα υπήρχε μόνο 1 .

      Αν πραγματικά αυτό θέλετε δικαίωμα σας αλλά έπρεπε το PS3 με 650 ευρώ λανσάρισμα να ήταν πετυχημένο και να βλέπαμε το PS4 στα ίδια επίπεδα να δω τη θα γράφατε αρκετή από εσάς τώρα ?

    • diver_gr
    • Θέλω να δω όμως τη θα γίνει με τη Sony και τη υπηρεσία ενοικιάσεων της , έχετε δει της τιμές ? ωραία αφού τις έχετε δει ας αναρωτηθείτε με μονοπώλιο της Sony και τεράστια νίκη της επί των πωλήσεων σε σχέση με ΧΒΟΧ ΟΝΕ για πόσο καιρό ακόμα θα της είναι αναγκαία η πολιτική των free παιχνιδιών από το PS plus όταν δεν θα υπάρχει πλέον ανταγωνισμός και θα παίζει μόνη της ...............

    • ASIMODRAKOS
    • Diver gr δεν εχεθς λαθος και συμφωνω μαζι σου κατα τα λες.για εμενα οι αποκλειστικοτητες κρινουν κατα ενα μεγαλο βαθμο τη πορεια της κονσολας.και το πλει εχει περρισοτερες.δε θα πω ποιοτικοτερες διοτι ειναι ιδιο πραγμα.ειναι τι προτιμαει ο καθενας.και για τις πωλησεις ξερεις γιατι τελικα τα πλει 1 και 2 πατησαν τους αντιπαλους τους?σπασαν πολυ γρηγορα

    • ezio auditore
    • Δυστυχώς φίλε diver όλα όσα λες ισχύουν. Σε αυτή τη γενιά υπάρχει ένα τρελό κυνήγι αναλύσεων το οποίο δεν έχει προηγούμενο. Κάποια άτομα πιστεύουν ότι η δυνατότερη κονσόλα σημαίνει ότι είναι και η καλύτερη κονσόλα. Άλλοι δε προσπαθούν να απαξιώσουν τις επιλογές των άλλων και να τις κρίνουν αρνητικά. Αν υπήρχε mute button με 3-4 mute οι ανάγνωση των ειδήσεων θα ήταν πολύ πιο εύκολη γιατί μερικοί απλά δεν βάζουν μυαλό.

      @Tanno Αυτό το κάνεις εσύ εδώ και πολύ καιρό τώρα, νομίζω ότι λογικά αναφέρεσαι στον εαυτό σου.

    • TomTom
    • @ diver_gr

      Υποθέτω αναφέρεσαι στο PSNow.

      Eίχε γράψει ο raydod ένα σχόλιο που με είχε βρει σύμφωνο.

      Δεν πάει πουθενά με τέτοιες τιμές ή αν θες με το συγκεκριμένο μοντέλο.
      Για την ακρίβεια δεν παν πουθενά οι εταιρείες με αυτές τις τιμές.

      Μπορεί τα παιχνίδια της Sony να είναι πολύ φτηνά, δεν το ξέρουμε αυτό.

      Μπορεί για παράδειγμα η τάδε εταιρεία να δίνει το δικό της παιχνίδι 40€ για 90 ημέρες και η Sony να δίνει το δικό της με 10€ για 90 ημέρες.
      Πρέπει να τα δούμε όλα αυτά.

      Αλλά σαν 1η άποψη εννοείτε πως δεν έχουμε σχηματίσει την καλύτερη (τουλάχιστον εγώ).

    • F33L
    • Ενα εχω να πω.. στο pc to Games for windows live to legame... games for F***g0ts live.. ωσπου εκλεισε.. τωρα τι φουμαρα μας πουλαει για community και connectability δεν ξερω.. microsoft einai auth..

    • TomTom
    • @ diver_gr

      Όσο αφορά το 1ο κειμενάκι σου σχετικά με τις συγκρίσεις και τα περί καραμέλας θα σου απαντήσω με ένα απλό παράδειγμα.

      Υπάρχουν 2 αγροτικά και μια Ferrari.
      Από τα 2 αγροτικά κάποιο θα είναι καλύτερο.
      Και από τα 2 αγροτικά όμως θα είναι καλύτερη η Ferrari αλλά βέβαια είναι και πολύ πιο ακριβή.
      ΠΡΟΣΕΞΕ.
      Έβαλα επίτηδες αγροτικά με Ferrari όχι μόνο για την διαφορά της τιμής αλλά και της ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

      Όπου Αγροτικά : PS4 & XBOXONE
      Όπου Ferrari : PC
      Όπου Κατηγορία : Κονσόλες - PC

      -----

      Όσο αφορά αν το καλύτερο πουλάει και πιο πολύ. Στην περίπτωση της Intel γίνεται.

      -----

      Όσο αφορά την τελευταία παράγραφο θα σου πω το εξής.

      Αν οι τιμές ήταν αντίθετες σε αυτή την γενιά, δηλαδή PS4=500€ & XBOXONE=400€ (αναφέρομαι για το λανσάρισμα, όπως ήταν στην αρχή δηλαδή) τα πράγματα απλά θα πήγαιναν ως εξής :
      Αυτοί που είχαν PS3 θα έπαιρναν PS4
      Αυτοί που είχαν XBOX360 θα έπαιρναν XBOXONE
      Θα υπήρχε βέβαια μια μικρή μεταπήδηση από το XBOX360 σε PS4 απλά δεν θα ήταν τόση μεγάλη.

      Δεν φταίει η τιμή για τις πωλήσεις του XBOXONE όσο το ότι είναι κατώτερο τεχνολογικά αλλά και σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό την πολιτική της Microsoft στην αρχή.

    • BENTOYZA
    • Τεχνολογικά ανώτερε πρόσεχε μην κάψεις καμία φλάντζα..n64 vs ps...xbox vs ps2..xbox 360 vs ps3...σε αυτές τις γενιές ποιος "νίκησε" όπως λέτε..?ο "ανώτερος".?.ούτε καν..μην μας πρήζετε τα συκώτια με την ανωτερότητα σας... καθαρά θέμα γούστου κ "κολλήματος" είναι οι επιλογές του καθενός..τώρα αν σε κάνει να νιώθεις ανώτερος το hardware ενός μηχανήματος σηκώνω τα χέρια ψηλά..(κ όχι δεν ζηλεύω που είσαι εκεί στο νησάκι κ εγώ δουλεύω.χχαχαχαχα)

    • Giorgoss
    • Πολύ ωραίο το προμοταρισμα του xbox.. Αντε να δούμε αν οι οδηγίες του coach Balboa πιάσουν τόπο !! :)
      Υ.Γ. Τελικα μου φαίνεται πως είμαστε μειοψηφία οι gamers που επιλέγουμε σύστημα με κριτήριο πόσο διασκεδαστικά ειναι τα παιχνίδια που μας προςφερει σε σχέση με τη μάζα που επιλέγει με το ποια κονσόλα τα εχει μεγαλύτερα .." Τα specs" .

*