Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft τερματίζει την παραγωγή του Xbox 360

Η Microsoft πρόκειται να σταματήσει την κατασκευή νέων κονσολών Xbox 360, όπως ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία. Θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε στα ράφια κονσόλες, με τα αποθέματα ωστόσο να ποικίλουν ανά αγορά. Το Xbox 360 έκλεισε 10 χρόνια «ζωής» τον περασμένο Νοέμβριο, και μέχρι τότε έχουν καταγραφεί πάνω από 78 δισεκατομμύρια ώρες gameplay, σχεδόν 486 δισ. Gamerscore σε 27 δισ. achievements, ενώ οι χρήστες πέρασαν πάνω από 25 δισ. ώρες σε διάφορες εφαρμογές κατά τη διάρκεια ζωής του. Οι υπηρεσίες του Xbox Live θα συνεχίσουν να λειτουργούν για το Xbox 360, συμπεριλαμβανομένων των multiplayer gaming, parties, app access, Games with Gold, και Deals with Gold. Ακόμη, οι φυσικές εκδόσεις των Xbox 360 games θα συνεχίσουν επίσης να υφίστανται στα ράφια των καταστημάτων, ενώ θα εξακολουθεί να υπάρχει υποστήριξη σε επίπεδο hardware.



Η Microsoft υποσχέθηκε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της για το Xbox One και τα Windows 10 μέσα στις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Υπάρχει άλλωστε και η φετινή Ε3 2016, όπου το Enternity θα δώσει για ακόμη μία χρονιά δυναμικό παρόν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
22 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • vonzuchter
    • Τελος εποχης για τη καλυτερη κονσολα που ειχα ποτε μου παρεα με SNES Gamecube Lynx και Dreamcast και PS1. Eιδικα στο xbox live και στα παρτυ υπεροχες αναμνησεις καλες παρεες , τρομερα ξενυχτια με αποκορυφωμα την εποχη του πρωτου black ops οπου γινονταν χαμος στους σερβερς. . Και τεραστια συλλογη παιχνιδιων ειδικα απο live arcade τιτλους , δε νομιζω να ξαναεχτισα ποτε σε αλλη κονσολα τετοια συλλογη . Μοναδικο μελανο σημειο το red ring of death και ο θανατος της πρωτης κονσολας και η αγορα νεας αρχες του 2013 κατι που δε μου εχει ξανασυμβει ποτε να μου χαλασει κονσολα. Ας ελπισουμε το ONE να προσφερει αντιστοιχα τοση διασκεδαση.

    • Blackstorm
    • Στο καλό καλύτερη κονσόλα που έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. Στο καλό καταστροφέα του χρόνου μου και καλέ μου σύντροφε στα πολύ δύσκολα.

    • periklis
    • Στο καλό στην πιο πατάτα και προβληματική κονσόλα που βγηκε ποτε!
      Το μόνο της καλό, οτι firmaριζόταν απο τα πρωτα χρονια και ευχαριστηθήκαμε games......αντι να σκάμε 70άρια(!)
      Μιλάμε για τη κονσόλα που πολλοι απο εμας αγόρασαν 2-3 φορές δινοντας συνολικά γυρω στα 700-800 ευρώ επειδη καιγόταν ξανα και ξανα και οταν την εστελνες 2-3 φορες γερμανία για επισκευή, στην εστελναν επισκευασμένη αλλα ποτέ καινούρια, και αντεχε για 2 εως 4 μήνες παντα με το aircondition ανοιχτό για να τη διατηρει παγωμένη! χοαοχαοχα ελεος!!! κλαιω μέσα μου! Εδω την εβγαλαν στην αρχή διχως hdmi θυρα! ελεος!!!! για να μην αναφέρω τα design εκτρώματα της με τους δισκους μνήμης βάλε βγάλε αλλα απο χωρητικότητα μηδέν ΚΑΙ φυσικά το ΤΟΥΒΛΟ τροφοδοτικό ρευματος.........
      Χειριστήρια ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΤΑΤΑ αλλα με αθλιους δείκτες(βελάκια).......βεβαια για να μαι δικαιος....τα analog ειχαν ΤΕΛΕΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ...............

      Τεσπα.....με αριστα το 10 του βάζω 5....μονο και μόνο γιατι αν και θεωρητικά το ps3 ηταν ισχυρότερο, τα γραφικά στα περισσοτερα games δεν ειχαν διαφορές ενω οι αποκλειστηκότητες της microsoft εσωσαν λιγο τη παρτίδα....


      Πϊιιικραααα......

    • DevilSpawn
    • Στο καλό αγόρι για το Δαφνί όλο ευθεία οι ψυχίατροι, στα αριστερά (δεν είναι τυχαίο) σχοινάκι το δένεις και φεύγεις....

    • AnimaPura
    • Οι πρώτες φουρνιές (no pun intended) μπορεί να ζεσταίνονταν πιο πολύ και από αστικό λεωφορείο στις 14:30 μια μέρα του Ιουλίου, αλλά σαν κονσόλα, άλλαηε και αυτή με τον τρόπο της το gaming, μιας και βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη του multiplayer κομματιού των παιχνιδιών.

      @Blackstorm
      Για το τελευταίο σε νιώθω. :')

      @DevilSpawn
      Μην γίνεσαι κακός!

    • vonzuchter
    • @animapura οι πρωτες φουρνιες επαθαν σε ποσοστο που ξεπερναει το 90% red ring of death. Το πηρα dayone και ειναι θαυμα που αντεξε 7 ολοκληρα χρονια με τετοιο λιωσιμο. Ισως γιατι επαιζα πιο πολυ παιχνιδια xboxlive arcade που δε φορτωναν το μηχανημα. Οταν αρχισαν τα ξενυχτια και τα 8ωρα με το blackops καηκε η μητρικη... και θυμαμαι οτι την εστειλα για επισκευη και σε 6 μηνες ξανακαηκε και τελικα πηρα νεα κονσολα. Πηρα και απο εκει ενα μαθημα. Ποτέ dayone κονσολα ξανα. Μετα απο εναμιση δυο χρονακια να εχουν ξεπεραστει τα 'βρεφικα' προβληματα και οι αστοχιες

    • Tim of Heavens
    • Γεια σου κονσολάρα ατελειώτη που άντεξες και τα RROD σου και τα βρισίδια σου με τα άπειρα παιχνίδια που ακόμα παίζεις, που τόλμησες να μπεις στα ελληνικά χωράφια έστω και με πειρατικά αντίγραφα για να ξεκολλήσουν λίγο οι Έλληνες από το Playstation. Εσύ που μας ΤΟΝ ανέβασες ψηφιακά με τα achievements, εσύ που με το Oblivion Horse Armor άλλαξες την βιομηχανία κι έκανες πολλούς fans ανα αγοράζουν skins και άλλα ζωτικής σημασίας DLC δείχνοντας τον σωστό δρόμο για το μέλλον. Εσύ η κονσόλαρα με τα 120GB η Elite που σε πήρα Σεπτέμβρη 2007 κι ακόμα αντέχεις πόνο παρά το καθημερινό λιώσιμο αρνείσαι να παραδώσεις πνεύμα. Εσύ που έμενες ανοικτή για ώρες και τις κρύες νύκτες του Χειμώνα προσέφερες ζεστασιά σε μια δεκαοχτούρα που κούρνιασε πάνω σου. Μετά σου βάλανε τον Kinect και ψόφησε.

    • ninty
    • λατρεμενη κονσολα εχω 2 ενα φατ κι ενα σλιμ...απειρες ωρες παιχνιδιου με ενα απ τα υπερ-αγαπημενα μου κοντρολερς και τεραστια συλλογη παιχνιδιων...

    • GamingFun
    • Παρότι που δεν είχα ποτέ μου καμιά κονσόλα XBOX σας νιώθω.
      Κάθε τι καλό δυστυχώς πάντα τελειώνει. Μακάρι να μην γινόταν...
      Και εγώ περιμένω τα δυσάρεστα μαντάτα αντίστοιχα για το PS3 (αν δεν το έχουν ήδη πει, και εγώ δεν το έχω πάρει χαμπάρι...)

    • george_GDS
    • Ομορφη κονσολα και ας χαλουσαν συνεχεια αυτα που ειχαν οι φιλοι μου. Παντα ζηλευα λιγο το gears, ευτυχως που η sony εβγαλε και αυτη παιχνιδαρες.

    • periklis
    • αποτυχημένη κονσόλα ηταν....

      την επιφημούν και αποθεώνουν καποιοι επειδη εκανε τα αυτονόητα!

      Αν δεν γινόταν να σπαστει και να παιζεις πειρατικά τοτε ειναι που θα της ριχναμε κατάρες...

      Σε ότι αφορά τα games ναι.....gears of war και αλλα πολλά αξιζαν και με το παραπάνω....

      εγω ομως τη κονσόλα τη κρινω σα κονσόλα....σα κατασκευή, design, αντοχή στο χρόνο.....

      Οκ, στο τελος βγηκαν τα τελευταια μοντέλα και σταμάτησαν τα RROD....ομως ρε μαγκες...ολα αυτα τα λεφτά που εδωσαν καποιοι μεχρι να βγουν τα τελευταια μοντέλα τα σκεφτεστε?
      Μη μας πουλάτε τρέλα!

    • Maxus
    • Εγω την Elite που ειχα παρει την καταευχαριστηθηκα και δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε.
      Και εξυπηρετηση της ΜS ειμαι ευχαριστημενος,μου ειχε χαλασει το ενα χειριστήριο,εστειλαν courier να το παρει και μου εστειλαν καινουριο μπαμ μπαμ.
      Τα υλικα κατασκευης και το τροφοδοτικο γκουμουτσα δεν μου πολυαρεσαν αλλα οκ.
      Το χειριστηριο απτην αλλη ειναι απτα καλυτερα που εχουν βγει ποτε για μενα.

    • Tim of Heavens
    • Τουλάχιστον κάποιοι τις έστελναν πίσω και πήραν άλλη ή αλλιώς η MS προσπάθησε να μειώσει κάπως το πρόβλημα επισκευάζοντας τις προβληματικές κονσόλες. Το PS 3 που είχε πρόβλημα YLOD σε κάποιες παρτίδες (σε πολύ μικρότερα ποσοστά από το RROD) δεν το έφτιαχνες/άλλαζες ποτές γιατί η SONY σε έγραφε στα απότέτοια της.
      Δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ periklis και δεν έχουν όλοι τα ίδια κριτήρια αξιολόγησης. Το ότι η κονσόλα άξιζε μόνο για πειρατικά games δείχνει και το επίπεδο κρίσης του μέσου Έλληνα χρήστη. Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και δεν έχει να κάνει απαραιτήτα με το πορτοφόλι μας. Παιχνίδι για Xbox 360 παίρνεις, όπως παίρνεις για Playstation, Wii κτλ. Δεν είναι δα και ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ακριβά να πεις δεν μου φτάνουν.

      Αποτυχημένη κονσόλα ήταν όντως...στην Ελλάδα σε σχέση πάντα με ότι γράφει SONY ( όπως και άλλες τόσες κονσόλες) αλλά η Ελλάδα δεν είναι το κέντρο του σύμπαντος.

    • powerslave34
    • Το xbox 360 ήταν μακράν καλύτερο από το ps3 & wii. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν έβαλα να δω πρώρη φορά 3d game action με απίστευτα γραφικά και ρεαλισμό για την εποχή του. Το Ninja Gaiden 3 το GOG2 & το αξεπέραστο FUSE. Ατελείωτες ώρες gaming χωρίς συνεχόμενα DLC με λίγη χωρητικότητα και φυσικά ένα από τα καλύτερα χειριστήρια όλων των εποχών. Εν συγκρίση με το Xbox one & ps4 που βγάζει όλο remasters και έχουν μηδαμινές αποκλειστικότητες. Το xbox 360 είχε πλειάδα ποιοτικών τίτλων και απίστευτη ποικιλία. Κουμούτσα μεν αλλά μετά ήρθε και η slim που ήταν πιο δυνατή και γρήγορη. Τα άξιζε τα λεφτά της και με το παραπάνω!!! Ακόμα της έχω και τις δύο εκδόσεις και ακόμα παίζω τα κορυφαία παιχνίδια όπως έπαιζα και πριν 5 χρόνια.

    • PORTAL
    • Το μηχάνημα που θα έπρεπε να αντιγράφουν όλοι στην γενιά που διανύουμε. Το μηχάνημα που η Sony αντέγραψε καλύτερα κι από την ίδια τη Microsoft, μέχρι στιγμής. Γι'αυτο έχει το τεράστιο προβάδισμα που έχει.

      Το 360 είχε τόσο δυνατές βάσει που ούτε το RROD δεν κατάφερε να το σταματήσει. Αυτό λέει πολλά. Ποια θα ήταν η πορεία του όμως εάν στα 2.5 χρόνια είχαν αποφασίσει να κάνουν την πρώτη αναβάθμιση; :-)

    • powerslave34
    • vonzuchter δεν συμφωνώ. Τις κονσόλες τις παίρνεις πιο πολύ για τις αποκλειστικότητες ανεξάρτητα αν τα budget και η φαντασία-έμπνευση-μεράκι των εταιρειών έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Πάρε το PS4 που πολύ κόσμος δεν είχε ποτέ ps3 & ps2 παρόλα αυτά το αγόρασε για το triple pack του Δεκμεβρίου του 2015 με το 1 ΤΒ.
      To GC έιχε Metroid Primes & 2 Zelda και άλλλα εκπληκτικά παιχνίδια τα οποία αδυνατόυν να τα βγάλουνε πάλι με την ενδεχόμενη αποτυχία της κλασικής πεπατημένης συνταγής Φοβούνται μήπως δεν μπορέσουν τα ξεπεράσουν τα masterpiece's και μείνουνε με το ξύλο (This is spinal tap). Πάρε παράδειγμα το Halo. Μετά το reach η σειρά έπιασε πάτο με το 4 & 5 που Νιντεντίζουν με την Retros στο τιμόνι.

    • Georgebor
    • Εγώ πάντως που είχα Ps3 δύο φορές το άλλαξα για YLOD και το 3ο τώρα δεν μου παίζουν τα touch Οn/Off και Eject..Όλα είχαν τα θεματάκια τους το Xbox360 έκανε τρομερή εκκίνηση αλλά η sony με τις αποκλειστικότητες έκανε καλύτερο finish.Θυμάμαι που σύγκριναν τα γραφικά στις αρχές σε διάφορα games και ήταν πολύ καλύτερα του Xbox. Πάντα Sony είχα μετά το Snes εννοείται!!Επίσης τα Xbox controller (είχα στον υπολογιστή) δε μασάνε μια σε αντίθεση με του Ps που χαλάνε τα triggers σαν στραγάλια!!Βέβαια πάντα με εκνέυριζε ο σταυρός του πάρα πολύ..

    • Georgebor
    • @blackmore Εμένα πάντως και στο ps4 το R2 κάποιες φορές μου κολλάει(και δεν είμαι ο μόνος!)! Υ.Γ. Παιζει το DS4 στο Ps3;;Δεν το ήξερα!

*