Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανακοίνωσε το PlayStation Experience event

Η Sony ανακοίνωσε μέσα από το αμερικανικό PlayStation Blog το PlayStation Experience event. Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ (Λας Βέγκας, Νεβάδα) και θα περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες, όπως giveaways, αλλά και παρουσιάσεις από τα επερχόμενα games του PlayStation. Επιπλέον, η εταιρεία αναμένεται να μας δώσει μία πρώτη ιδέα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε εντός του 2015.



Μάλιστα ο senior manager του PlayStation Blog σημειώνει χαρακτηριστικά πως έρχονται ανακοινώσεις «που δεν θα θέλατε να χάσετε». Αναμένουμε με ενδιαφέρον λοιπόν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της εκδήλωσης μέσα από την ειδική σελίδα που έχουμε δημιουργήσει για το PlayStation Experience.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • greenkiller.13
    • Δειξτε μας λιγο απο το νεο God of War επιτελους!Αδυνατω να πιστεψω οτι δεν εχουν ηδη κατι στα σκαρια,τοσο μεγαλο franchise δε μπορει να το σταματησουν,εκτος αν θεωρουν οτι ειναι ακομα πολυ νωρις

    • Scarsick
    • @greenkiller.13 συμφωνα με φημες, λενε οτι θα δειξουν Uncharted 4 , Horizon (RPG της Guerrilla) . Αλλοι λενε οτι θα δειξει κ το Ratchet and Clank Remake λογω της ταινιας.

      Λιγο δυσκολο να δειξει κατι η Santa Monica. Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει αρχισει ηδη να αναπτυσσει καινουριο τιτλο. Προσωπικα, μακαρι να δουμε καποιον νεο τιτλο, καποιο αλλο hack n slash , γιατι δεν ξερω κατα ποσο καλη θα ειναι η ιστορια μετα απο τοσα παιχνιδια God Of War (δεν με χαλαει βεβαια να δουμε παλι ενα τετοιο)

    • greenkiller.13
    • @Scarsick Εν μερει εχεις δικιο γιατι πολυ ευκολα θα μπορουσε να πει καποιος,χωρις να θελω να δωσω spoilers,οτι η ιστορια του Kρατου τελειωσε απο το Gow 3 κιολας γιατι τους αντιμετωπισε ολους και το Ascension ηταν prequel,αλλα η ελληνικη μυθολογια ειναι τοσο πλουσια που θα μπορουσαν να ποιαστουν απο κατι αλλο,ισως να δοκιμαζαν και αλλο χαρακτηρα πχ ποσο επικο θα ηταν αν πηγαινε στις θερμοπυλες ή δοκιμαζαν κατι με τον Αχιλλεα ή και εγω δε ξερω τι αλλο θα μπορουσαν να εχουν σαν θεματολογια.Βεβαια στην Santa Monica υπηρχαν πολλες απολυσεις την τελευταια διετια αλλα νομιζω πως οι τυποι εκει περα ξερουν τι κανουν και οτι δε θα μας απογοητευσουν

    • ZazzyJr13
    • @greenkiller.13
      αν θυμαμαι καλα ειχαν πει πως το ascension θα ηταν το τελευταιο...
      .ελπιζω παντως να μην κανουν αλλο γιατι θα εχουμε φαινομενα αρμεγματος..αν ειναι οντως τοσο πορωμενοι με την Ελληνικη μυθολογια ας πιασουν καναν αλλο ηρωα οπως λες..Αχχιλεα - Οδυσσεα - Θυσεα-Ηρακλης..
      σε διορθωνω εδω καθως η Θερμοπυλλες δεν ειναι μυθολογια αλλα ιστορικο γεγονος..ισως να μην το καταλαβα και καλα καθως το κειμενο δεν εχει καποια παυση..
      Επισης πιστευω πως πολλα αμερικανακια θα νομιζουν πως τα πραγματα ετσι εγιναν στη μυθολογια..

    • greenkiller.13
    • @ZazzyJr13 ναι και τις θερμοπυλες σαν παραδειγμα τις εφερα,θα μπορουσαν να ποιαστουν και απο ενα ιστορικο γεγονος οπως κανει τοσα χρονια το Assassins Creed,οπου μαζι με καποια αληθινα γεγονοτα συνδυαζει και καποια αλλα που δεν ειναι.Αλλα οπως ειπα η ελληνικη μυθολογια ειναι τοσο πλουσια που θα μπορουσαν να κανουν οτιδηποτε

*