Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony αναπτύσσει νέο PS4 τίτλο με την Havok engine

Η Sony έχει ήδη επιβεβαιώσει -από τότε που κυκλοφόρησε το PlayStation 4- πως η SCE Studio Bend εργάζεται πάνω σε έναν νέο τίτλο για τη new-gen κονσόλα. Ωστόσο, η εταιρεία κρατά κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με το project, ενώ, οι μοναδικές πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας, προέρχονται από τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει η Sony μέσα από τις ιστοσελίδες της. Έτσι λοιπόν, στη δημοσιότητα δόθηκε ακόμη μία αγγελία μέσα από την οποία έρχονται στην επιφάνεια ορισμένες -ενδιαφέρουσες- λεπτομέρειες για το επερχόμενο game.

Συγκεκριμένα, η Sony αναζητά Senior Staff Character Technical Director για να στελεχώσει το στούντιο της που βρίσκεται στο Bend (Όρεγκον, ΗΠΑ). Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νέος τίτλος αναπτύσσεται με την Havok physics engine, ενώ, προκειμένου να υπάρξει μια ρεαλιστική προσέγγιση (σε ό,τι αφορά το κομμάτι του animation), θα χρησιμοποιηθεί motion capture. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως σίγουρα έχουμε να κάνουμε με έναν ΑΑΑ τίτλο. Ας ελπίσουμε πως στην Ε3 2015 θα γίνουμε σοφότεροι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • raiden5
    • Το motion capture δεν εχει σχέση με την καμερα! Ειναι για να εχει φυσικο animation η κινηση του κεντρικου χαρακτηρα μεσα στο παιχνιδι... Αυτο ειναι ασχετο με το αν θα βγει παιχνιδι για την καμερα η οχι, παρα πολλα παιχνιδια χρησιμοποιούν motion capture

*