Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony κλείνει την Evolution Studios

Η Sony γνωστοποίησε -μέσω επίσημης ανακοίνωσης- ότι τερματίζει τη λειτουργία του studio που είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη του DriveClub, την Evolution. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, αυτή η απόφαση αποτελεί μέρος των τακτικών αξιολογήσεων που λαμβάνουν χώρα στα SCE Worldwide Studios, προκειμένου να διασφαλιστούν οι πόροι για την παραγωγή ποιοτικών, καινοτόμων και εμπορικώς βιώσιμων projects. Το κλείσιμο της Evolution θα φέρει απολύσεις προσωπικού, με τη Sony να σημειώνει ότι θα καταβάλει προσπάθειες έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να απορροφηθούν από άλλα studios στο Ηνωμένο Βασίλειο.



Το κλείσιμο της Evolution αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι το studio είχε αναλάβει την ανάπτυξη του DriveClub VR για το PlayStation VR. Η λογική λέει ότι το project αποτελεί πλέον παρελθόν, και μάλλον ίδιο ισχύει και για την υποστήριξη του DriveClub σε επίπεδο περιεχομένου. Αναμένονται σύντομα περισσότερες πληροφορίες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Κριμα πραγματικα. Ειχαν μερακι για αυτο που εκαναν αν κρινω απο την συνεχη υποστηριξη τους στο παιχνιδι αλλα και απο τις εκατονταδες in game φωτογραφιες που ποσταραν καθημερινα στο twitter.

    • diver_gr
    • Τελικά τα γραφικά φαίνεται πως δεν είναι το παν σε ένα game και δεν υπάρχει ποιο τρανή απόδειξη από το Driveclub.

    • periklis
    • Ειναι η μόνη εταιρία ισως οσο γνωρίζω και βιώνω που υποστηρίζει απο τη πρώτη μέρα εως και σημερα το ιδιο δραστήρια το παιχνιδι της και πανε να τη κλείσουν??????????????????????????????

      Καλα.......συνεχίστε ετσι εκει στη Sony και βλέπω να σας ριχνω ακυρο τρελό τα επόμενα χρόνια!

    • periklis
    • Κeep πατώning.......

      με κινήσεις σαν αυτή....αντε γεια θα πάτε και σεις....εχουν αυτοκαταστροφικές τάσεις βλέπω οι κονσόλες...!

    • Solidarity
    • @diver_gr : ατυχεστατο παραδειγμα.
      Πρωτον , τα γραφικα παιζουν τεραστιο ρολο, γι'αυτο οι εταιριες ριχνουν λεφτα εκει (και εις βαρος του gameplay).
      Δευτερον, το παιχνιδακι ηταν μια χαρα, διασκεδαστικοτατο.

      Οι λογοι που φαληρισε η εταιρεια δεν ειναι σε μας 100% γνωστοι. Ισως ειχε ηδη χρεη, ισως οι πωλησεις να μην ηταν οι αναμενομενες (ο κοσμος περιμενε να εχει ΚΑΙ γραφικαρες ΚΑΙ ρεαλισμο α λα Gran Turismo).
      Δηλαδη κατ' εσενα , το παιχνιδι ειναι πατατα; Μα υπαρχουν τοσα και τοσα παιχνιδια με γραφικαρες και πατατα gameplay, αυτο βρηκες ως τρανη αποδειξη ;

      Και τελικα, ειναι εντελως λαθος να λες οτι μια ολοκληρη εταιρεια εκλεισε απο ενα παιχνιδι.

    • diver_gr
    • Φίλε Solidarity τα πράγματα είναι πολύ απλά όσο αφορά τις εταιρείες και τα games. Αν το Driveclub πουλούσε τα αναμενόμενα και είχε κόσμο να στηρίξει το παιχνίδι η Sony δεν θα έκλεινε το Studio.

      To γεγονός επίσης πως σε 30+ εκατομμύρια PS4 κονσόλες το παιχνίδι δεν πούλησε νομίζω πως μιλάει από μόνο του πως μόνο τα γραφικά δεν φέρνουν πωλήσεις. Είπα κατά λέξη ''τα γραφικά δεν είναι το παν'' δεν είπα πουθενά πως δεν παίζουνε ρόλο, μη προσπαθείς να παραποιήσεις αυτό που έγραψα. Αν τα γραφικά είναι ο απόλυτος παράγοντας κατά τη γνώμη σου γιατί τότε το DriveClub δεν πούλησε? Σύμφωνα με τη λογική σου λοιπόν μιας και το παιχνίδι έχει απίστευτα γραφικά θα έπρεπε να σαρώσει σε πωλήσεις πράγμα που όχι μόνο δεν έγινε αλλά η Sony κρίνει πως δεν αξίζει να διατηρήσει πλέον το συγκεκριμένο Studio. Τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους.

      Όσο το αν είναι λάθος αυτό που είπα η όχι αυτό φαίνεται πως μετά το DriveClub το Studio κλεινή και αυτό είναι γεγονός όλα τα άλλα απλά εικασίες να είχαμε να λέγαμε.

    • faido
    • live απο το βήμα της βουλής ο Λεβέντης δηλωνει " Κλείνουν την Evolution κλείνουν και τον τάφο τους! Αρκουδέηδες!'


      μου ήρθε διαβάζοντας το 'κλείνει' στην είδηση

*