Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ξεκίνησε δοκιμές για νέα Party features στο PlayStation 4

*
Η Sony Interactive Entertainment έχει ηδη ξεκινήσει να συγκεντρώνει beta testers για την δοκιμή νέων Party features στο PlayStation 4. Οι χρήστες που αποδέχτηκαν την πρόσκληση θα έχουν πρώιμη πρόσβαση σε χαρακτηριστικά όπως αύξηση του αριθμού των συμμετεχόντων από 8 σε 16, βελτιωμένη ποιότητα ήχου στο voice chat, βελτιωμένη σύνδεση δικτύου.



Οι beta testers δεν θα μπορούν να βρίσκονται στο ίδιο Party ή να χρησιμοποιούν το Share Play με άλλους που δεν μετέχουν στη διαδικασία δοκιμών. Από την άλλη ο κωδικός συμμετοχής που παρέχεται σε κάθε χρήστη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 20 λογαριασμούς, οπότε είναι πολύ εύκολο να βάλετε στο "παιχνίδι" και τους φίλους σας.

Επιπλέον, τα parties στα οποία μπορούν οι χρήστες να εισέλθουν θα είναι σημειωμένα με αστερίσκο μπροστά από το όνομά τους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός οτι οι κάτοικοι των Η.Π.Α. και μόνο θα έχουν πρόσβαση σε ένα chat transcription feature διαθέσιμο μέσω του Party και του PlayStation 4 Second Screen smartphone app.



Μέσω αυτού θα είναι δυνατή η μετατροπή Party voice chat σε κείμενο στο Second Screen app, ή η εισαγωγή κειμένου στο app που θα διαβάζεται μεγαλόφωνα σε όλα τα μέλη του party. Θα υποστηρίζεται μόνο η αγγλική γλώσσα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*