Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony προειδοποιεί τον Donald Trump για αύξηση τιμής του PlayStation

*
Η μάχη της κυβέρνησης του Donald Trump με τις εταιρείες του gaming συνεχίζεται και όπως φαίνεται η Sony προειδοποίησε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ πως ο κίνδυνος για αύξηση της τιμής του PlayStation είναι υπαρκτός. O λόγος είναι το τέλος εισαγωγής προϊόντων από την Κίνα που αυξήθηκε από το 10% στο 25% και έχει αρχίσει ήδη να δημιουργεί δυσκολίες σε πολλές αγορές, και ενδέχεται σύντομα να επηρεάσει και αυτήν των videogames και των κονσολών.

Η ιαπωνική εταιρεία φαίνεται (σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal) να δήλωσε προς πάσα κατεύθυνση πως το κόστος (ή μέρος του) θα περάσει αναγκαστικά στην τελική τιμή του προϊόντος και άρα θα επιβαρύνει τον τελικό καταναλωτή.


Οι τρεις εταιρείες του χώρου (Microsoft, Sony και Nintendo) έχουν κοινή γραμμή απέναντι στην κυβέρνηση Trump για το θέμα του τέλους και φαίνεται πως ήδη έχουν προχωρήσει σε ενέργειες μεταφοράς της παραγωγής τους εκτός Κίνας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*