Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Turbine αναπτύσσει το Batman: Arkham Underworld

Όπως ανακοίνωσε η Turbine (developer του Infinite Crisis), έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του Batman: Arkham Underworld, ενός νέου spin-off για iPhone και iPad. Το παιχνίδι θα επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν το δικό τους κρησφύγετο, να προσλαμβάνουν μπράβους και να θέτουν υπό τις διαταγές τους super κακούς όπως οι Riddler, Killer Croc και Harley Quinn. Τελικός σκοπός του game είναι οι παίκτες να γίνουν αρκετά δυνατοί ώστε να μπορέσουν να ελέγχουν τον Batman. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη beta του παιχνιδιού μέσω του ArkhamUnderworld.com. Ακόμα η Turbine δουλεύει πάνω σε ένα νέο παιχνίδι με θέμα παρμένο από το σύμπαν του Game of Thrones, το οποίο περιγράφεται ως ένα combat strategy affair based game στο οποίο οι παίκτες δημιουργούν το δικό τους στρατό από μαχητές και κατασκόπους προκειμένου να κυριαρχήσουν στο Westeros.



Οι δύο προαναφερθέντες τίτλοι αναμένεται να κυκλοφορήσουν από την Warner Bros. δίχως να έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Τέλος σας υπενθυμίσουμε ότι ένα ακόμα παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Caped Crusader, το Batman: Arkham Knight, βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης από την Rocksteady και όπως έχει προγραμματιστεί θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου 2015 για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • Μόλις είδα για τι παιχνίδι μιλάμε έκλεισα το tab. Δεν μπορούν να φτιάξουν Batman σε στυλ amazing spider man; Όπως το DK...

*