Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Unreal Engine 4 στις φορητές συσκευές

H Epic Games έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο tech demo από την Unreal Engine 4, μέσα από το οποίο παρουσιάζονται γραφικά κλάσης ίσης με αυτά του PC να τρέχουν σε μία φορητή συσκευή. Συγκεκριμένα, η εταιρία δήλωσε πως μέσα σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες κατάφεραν να μεταφέρουν υλικό που δημιουργήθηκε για έναν high-end υπολογιστή με χρήση DirectX 11 σε μία Android συσκευή με τα extension που προσφέρονται μέσα από το Android Extension Pack της Google για το OpenGL ES 3.1. Μπορείτε να απολαύσετε το demo μέσα από τον παρακάτω player:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • spiros_rom
    • Το αν απέτυχε NVidia Shield ειναι καθαρά λάθος της εταιρίες! Δεν το ειδαμε τον tegra 4 σε κανενα επώνυμο smartphone για την προώθηση του όπως εκανε με τον tegra 3. Βάσει με τα λεγόμενα της nvidia ο tegra k1 μπορει να αναπαράγει καλύτερα γραφικά απο PS3 Xbox 360 χάρης την DX11 τεχνολογια και πολύ λιγότερη καταναλώσει ενέργειας απο τον tegra 4 όπως φυσικα γινετε και την κάθε φορά που βλέπουμε ενα καινουριο chip. Specs tegra k1 64bit DX11 DDR3L και LPDDR3 Μέγιστο Μέγεθος μνήμης 8 GB (unreal engine 4) openGL 4.4. 192 NVIDIA CUDA core. LCD 3840x2160. HDMI 4K (UltraHD, 4096x2160). Τώρα για το θεμα παιχνίδια χειρισμού που ειχα αναφέρει σε άλλο άρθρο όταν με το καλό φτασουν σε κινητά η ταμπλέτες μεγάλα επώνυμα παιχνίδια γιατι το πιστεύω αυτο γνώμη μου πάντα, τα 50 ευρω θα τσ δώσει ο άλλος, ζωντανό παράδειγμα η φορητές κονσόλες πόσες φορές εχουμε δώσει 50ρια ? Τώρα για το θέμα χειρισμου? Εγώ όπως έμαθα και επαιζα με χειριστήριο ετσι έμαθα να παίζω καλα και με την αφή και ενα παράδειγμα που έφερα ηταν το GTA 3 που ειναι ενα ολόκληρο παιχνίδι για smartphone και δεν με χάλασε καθόλου η οθόνη αφής! σε άλλους πάλι το βλεπουν πολυ δυσκολο αλλη παλι εύκολο!? Το μελλον θα δείξει και το μέλλον το βλέπω προς τα εκει! Δυστυχώς η ευτυχώς ποιος ξέρει? Για κάποιους να τα εχουν ολα στην παλάμη του χεριου τους ειναι μεγαλη υπόθεση και σίγουρα το κοινό ειναι τεράστιο.

*