Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση για την κυκλοφορία του Shenmue 3

*
Χωρίς να έχουμε πολλές σχετικές ενδείξεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, το Shenmue 3 θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά από τον Yu Suzuki σε video που απευθύνεται στους υποστηρικτές του project στο Kickstarter, ο τίτλος πάει πλέον για το δεύτερο μισό του 2018. Ο βασικός λόγος είναι πως η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω χρόνο για το κομμάτι του development και ο υπεύθυνος της ομάδας ανάπτυξης υποσχέθηκε κάποια νεότερη ενημέρωση για το θέμα μέχρι τα τέλη του μήνα.



Το Shenmue 3 παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της E3 2015 Sony Press Conference και οι ενημερώσεις που είχαμε για τον τίτλο είναι η αλήθεια πως ήταν αραιές. Η καμπάνια του παιχνιδιού στο Kickstarter ζητούσε υποστήριξη από τους gamers για να συγκεντρωθεί το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, αν και κατέληξε με πάνω από 6 (εκ. δολάρια) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Δεν ξέρω κατά πόσο καλό νέο είναι η καθυστέρηση του Shenmue 3. Είναι άγνωστο αν το συγκεκριμένο game ανήκει στην ομάδα των games Που η καθυστέρηση βοηθάει ή στην ομάδα των games που η καθυστέρηση δεν προσφέρει κάτι αλλά αντιθέτως δυσκολεύει την κατάσταση.
      Φυσικά, το μέλλον θα δείξει την πορεία...

*