Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί το Destiny 2

H αρχική συμφωνία Activision και Bungie περιελάμβανε ένα δεκαετές πλάνο για την ανάπτυξη και κυκλοφορία τίτλων στη σειρά Destiny. Ωστόσο, όπως φαίνεται φέτος το Σεπτέμβριο δεν θα κυκλοφορήσει το δεύτερο παιχνίδι (Destiny 2;), καθώς κάτι τέτοιο αναφέρει σε σχετικό άρθρο του το Kotaku. O αρθρογράφος Jason Schreler σημειώνει πως σύμφωνα με πληροφορίες που έχει από πηγή στο στούντιο, δεν υπάρχει στα πλάνα κάτι άμεσο για κυκλοφορία, ωστόσο δεν υπάρχει και πλάνο του πως θα διαχειριστεί ακόμη η ομάδα ανάπτυξης τη διαμαρτυρία του κοινού που αναζητά νέο περιεχόμενο. Ρεπορτάζ που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγο καιρό ανέφερε πως η Bungie δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με DLC για το πρώτο Destiny, έτσι ώστε να ρίξει βάρος στο δεύτερο μέρος του franchise.



Κάτι εξίσου σημαντικό που αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του Kotaku είναι πως φαίνεται να υπάρχει ασυνεννοησία ακόμη και εντός της Bungie, με ορισμένα από τα στελέχη του να μη γνωρίζουν καν αυτή την αλλαγή πλάνων. Αναμένουμε περισσότερα για το θέμα τις επόμενες μέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Bungie

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Destiny 2
    • 16+ pegi 16+
      • 7.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (5)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.destinythegame.com/ FOLLOWERS 5 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Ειναι περιεργη η φαση με το νεο content του Destiny. Δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσουν να δικαιολογησουν καινουργιο παιχνιδι αντι για expansion του υπαρχοντος.

      Απο τη μια πλευρα οι παιχτες εχουν αφιερωσει πολυ χρονο στο leveling και σιγουρα δε θελουν να χασουν την προοδο τους. Θα μεταφερθουν οι χαρακτηρες στο επομενο παιχνιδι;

      Απο την αλλη και η ιδια η Bungie σε μερικα πραγματα εχει ριξει πολλη δουλεια, οπως στα οπλα, στα sub classes, στα οχηματα, στο armor. Δεν νομιζω να κανει δεξι κλικ και delete. Αρα και αυτα θα γινουν copy paste στο επομενο; Τα multiplayer maps;

      Στον τεχνικο τομεα, δε νομιζω να δουμε μεγαλη διαφορα στα γραφικα απο ενα νεο παιχνιδι, οπως π.χ. ειχαν τα Halo μεταξυ τους. Στην τωρινη γενια το hardware ηδη αξιοποιειται επαρκως απ'οσο ξερω.

      Μια καινουργια κυκλοφορια θα κανει κακο και στο player base, αφου πολλοι θα επιλεξουν να μεινουν στο παλιο.

      Το ολο στησιμο του Destiny και οι τωρινες συνθηκες ευνοουν σιγουρα ενα expansion αντι ενος νεου παιχνιδιου.

      Ωστοσο ενα καινουργιο παιχνιδι θα φερει πολλα περισσοτερα εσοδα στα ταμεια της Activision. Αυτος ειναι και ο μονος λογος που το σκεφτονται, αλλα απ'οτι φαινεται δισταζουν. Ακουνε και το community που ηδη εχει αρχισει να σιγοβραζει και νομιζω οτι βρισκονται σε περιεργη θεση πλεον. Θα εχει ενδιαφερον παντως να δουμε τι θα επιλεξουν να κανουν.

    • TomTom
    • To παιχνίδι πλέον έχει τραγικά προβλήματα όσο αφορά το PvP. Μιλάμε για απίστευτο Lag σχεδόν σε κάθε match.

      Από 'κει και πέρα.

      Όσο αφορά το PvE. Είναι γεγονός πως χρειάζεται νέο περιεχόμενο.
      Όταν λέω νέο περιεχόμενο δεν εννοώ τα διάφορα Event (SLR, IB, ...) αλλά εννοώ όντως νέο περιεχόμενο.
      ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ. RAID.
      Στην τελική ας βάλουνε στα παλιά Raid κάποια Challenges.

      Έχω την εντύπωση πως μετά το τελευταίο Weekly Update (στο οποίο ανακοίνωσαν και κάποιο Event) τα πράγματα δεν πάνε καλά για το παιχνίδι αλλά και για εμάς.

      Βγαίνει το The Division στις 8 Μαρτίου και αν μέχρι τότε δεν έχει μπει κάτι νέο πιστεύω πως πάρα πολύ κόσμος όσο και να μην το θέλει θα το αφήσει.

      Έχουμε κουραστεί πια να κάνουμε τα ίδια και τα ίδια πράγματα. Πλέον δεν ξέρω που πάει το πράγμα αλλά .....

    • lefteris58
    • Κατά τη γνώμη μου το Destiny θέλει ριζικό ανασχεδιασμό. Δεν έχω παίξει άλλα MMO αλλά κάποια πράγματα δεν κολλάνε. Για παράδειγμα, όταν βγήκε το παιχνίδι, οι στολές και τα όπλα αναβαθμίζονταν με Ascendant Shard (κάπως έτσι τα έλεγαν) και με κάθε expansion άλλαζε το σύστημα αναβάθμισης. Έπειτα, με κάθε expansion αχρηστεύονταν όλα τα γεγονότα των προηγούμενων. Κατά την περιπλάνηση στους χάρτες υπήρχαν γεγονότα όπως η προστασία πεσμένων δορυφόρων τα οποία εξακολουθούσαν να δίνουν materials που πλέον δεν χρησιμοποιούνταν. Αυτό συνέβαινε και σε κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού όπως το Trial of Osiris τα οποία μετά τα expansions έδιναν εξοπλισμό προηγούμενης γενιάς. Στη συνέχεια, το πιο τραγικό και αυτό που μ'έκανε να παρατήσω το Destiny ήταν η αναβάθμιση των όπλων. Ενώ προσπαθούσες να τα αναβαθμίσεις και να τα κάνεις δυνατά για να παίξεις σε Raid, το σύστημα των expansion έριχνε τη δύναμή τους και έπρεπε να ανεβάσεις τα ήδη αναβαθμισμένα με κάθε expansion. Δεν έχω παίξει άλλο MMO αλλά θεωρώ τα παραπάνω τουλάχιστον τραγικά.

    • Scott_Pilgrim
    • Έχω τελειώσει μόνο το κυρίως τίτλο αλλά με αυτά που κάνει η bungie φαίνεται σαν να μην ξέρει και η ίδια που θέλει να πάει με το Destiny. Προσωπικά θα περιμένω ένα Destiny 2 μπας και επιστρέψω, καθώς ενώ έχω βρει το complete package σε τρομερή τιμή, δεν με τραβάει να συνεχίσω πια...

    • diver_gr
    • @Portal

      Το ποιο πιθανό φίλε είναι πως το Destiny 2 θα είναι στην ουσία ένα μεγάλο(που λέει ο λόγος) Expansion. Δεν έχει λογική να βγάλουν νούμερο 2 με την λογική των Console sequels και να αφήσουν πίσω μια βάση με εκατομμύρια παίκτες.

      Όπως έγινε με τα dlc και το Taken King o κάθε παίκτης θα έχει πρόσβαση στο υλικό που έχει αγορασμένο, θα είναι όλοι μαζί στο κόσμο αλλά δεν θα μπορείς να πας στις νέες περιοχές αν δεν τις αγοράσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ακυρώσει όλο το περιεχόμενο του Destiny και να πάει σε μια εντελώς νέα κυκλοφορία ακυρώνοντας όλο το περιεχόμενο μέχρι στιγμής. Το ποιο πιθανό στο Destiny''2'' Θα είναι νέοι πλανήτες και περιοχές οι οποίες θα προστεθούν στον είδη υπάρχοντα κόσμο του παιχνιδιού.

      Όσο αφορά το περιεχόμενο μακάρι να δούμε στην συνέχεια κάτι ποιο σοβαρό όσο αφορά την ιστορία και το κόσμο του παιχνιδιού γιατί μέχρι στιγμής προσωπικά θεωρώ ότι είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Δεν βρίσκω καμιά λογική στο γεγονός πως πρέπει να πηγαίνω στο bungie.net για να διαβάσω grimoire cards ώστε να μάθω πράγματα όσο αφορά το κόσμο του παιχνιδιού. Από όσο ξέρω τουλάχιστον από τους φίλους μου δεν το έχει κάνει κανείς. Κινήσεις σαν το παραπάνω δηλώνουν προχειρότητα εκ μέρους της bungie.

      Έχοντας καεί με το Destiny και τα 2 πρώτα Dlc με πάνω από 150 ώρες δεν προχώρησα στο The taken King. Διαβάζοντας πως η διάρκεια του είναι γύρω στις 5 ώρες απογοητεύτηκα και μόνο 1 νέο Raid.

      Αυτό που σώζει το Destiny είναι το απίστευτα εθιστικό gameplay ενώ το λειψό και μικρό περιεχόμενο του είναι ταυτόχρονα και ταφόπλακα για το παιχνίδι. Είναι κρίμα γιατί έχουν φτιάξει ένα τόσο ωραίο κόσμο με πολλές δυνατότητες αλλά χωρίς ιστορία, χωρίς σύνδεση με το παίκτη και δυστυχώς πολύ μικρό για παιχνίδι το οποίο βασίζεται στο Online κομμάτι......

      Ελπίζω με την επόμενη κυκλοφορία η Bungie να διορθώσει αρκετά από τα υπάρχον προβλήματα του παιχνιδιού και να μην γίνει μια από τα ίδια.

*