Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και στις δυτικές αγορές το Final Fantasy Explorers

Φαίνεται πως το Final Fantasy Explorers θα κυκλοφορήσει και στις δυτικές αγορές, μιας και η Square Enix κατέθεσε τα σχετικά trademarks στα αρμόδια τμήματα σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Ο νέος action RPG τίτλος για το Nintendo 3DS αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της Ε3 2014 από το ιαπωνικό περιοδικό Jump, όπου και δόθηκαν οι πρώτες πληροφορίες για την εν λόγω παραγωγή.



Σύμφωνα με το Nintendo Everything, οι αιτήσεις για το εμπορικό σήμα του Final Fantasy Explorers έγιναν στις 16 και 17 Ιουνίου στις αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ και Ευρώπης αντίστοιχα. Η Square Enix, η οποία πρόσφατα επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του Final Fantasy Type-0 και στην Δύση για Xbox One και PlayStation 4, δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*