Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και το Just Dance 2016 στη φετινή E3

Το Just Dance θα είναι εδώ και στη νέα γενιά συστημάτων. Πώς να έλειπε άλλωστε, αφού είναι πλέον το πιο επιτυχημένο μουσικό franchise στη βιομηχανία, όπως φρόντισε να μας ενημερώσει η Ubisoft λίγο πριν πάρει θέση στη σκηνή ο Jason Derulo με τους χορευτές του. Όπως ανακοινώθηκε, πλέον η αγορά Kinect και PSeye δε θα είναι απαραίτητη για να ευχαριστηθεί κάποιος το Just Dance 2016. Η αναγνώριση των κινήσεων θα είναι εφικτή μέσα από την κάμερα ενός smartphone και το κατάλληλο app. O τίτλος θα κυκλοφορήσει για όλες τις πλατφόρμες στις 22 Οκτωβρίου, ενώ προς κυκλοφορία οδεύει και η υπηρεσία streaming που έχει ετοιμάζει η Ubisoft, βασισμένη στο δημοφιλές franchise. Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*