Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καταργείται σταδιακά το Club Nintendo

Όπως ανακοίνωσε η Nintendo, το σύστημα επιβράβευσης με πόντους Club Nintendo (το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί από το 2002), θα αρχίσει να καταργείται σταδιακά από την 1η Απριλίου του τρέχοντος έτους. Έτσι λοιπόν, οι γνωστές «κόκκινες κάρτες» με τους κωδικούς δεν θα περιλαμβάνονται πλέον στο εσωτερικό της συσκευασίας των προϊόντων της εταιρείας. Παράλληλα, από τις 20 Απριλίου δεν θα είναι πλέον δυνατό το registration των ψηφιακών τίτλων που έχουν αγοραστεί από το eShop της Nintendo. Το πρόγραμμα θα τερματιστεί οριστικά στις 30 Σεπτεμβρίου 2015, κάτι που σημαίνει ότι η υπηρεσία δεν θα δέχεται νέες εγγραφές και οι χρήστες δεν θα είναι σε θέση να κάνουν log in για να θαυμάσουν τα αστέρια τους (πόντους) ή να τα ανταλλάξουν με διάφορα «καλούδια».



Σημειώνεται, τέλος, ότι η ιαπωνική εταιρεία σκοπεύει να προσφέρει ένα νέο -παρόμοιο- πρόγραμμα, όμως οι έως τώρα πληροφορίες -σχετικά με αυτό- είναι συγκεχυμένες. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό για την ώρα, είναι πως όσοι εγγραφούν σε αυτό θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το Flipnote Studio 3D για το Nintendo 3DS.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
15 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • iankysyrath
    • επιτελους!!!νομιζω οτι εχει αρχισει να ξυπναει η nintendo προς πολλες κατευθυνσεις!οντως η wiiU περιοδος ειναι ίσως η πιο μεταβατική και κρισιμη περιοδος για την υπολοιπη της πορεία!

    • alex4444
    • Ελπιζω να ισχυουν οι παλιοι μη χρησιμοποιημενοι κωδικοι στη νεα υπηρεσια και να ειναι οντως παγκοσμια...

    • Dural
    • Το καλό είναι ότι πάμε σε μία παγκόσμια υπηρεσία (όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω). Από την άλλη, πολύ φοβάμαι ότι τα "retail" δωράκια (αγαλματακια, μπλουζακια, pins κτλ κτλ) φτάνουν στο τέλος τους και προβλέπω μία μετάθεση σε digital δώρα. Που και πάλι δεν είναι κακό, αφού μόνο συγκεκριμένες χώρες θα μπορούσαν να τα παραγγείλουν τα συγκεκριμένα, αλλά εμένα θα μου λείψουν μετά από τόσα χρόνια (μένω Γερμανία, παλιότερα είχα και φίλους που μου τα έφερναν) :(

    • Thomas_Th
    • Επιτέλους, η Nintendo γυρίζει σελίδα σε όλα!

      Διάβασα τις απόψεις σας και θα τοποθετηθώ και στο αντίστοιχο άρθρο μου για το Club Nintendo, γιατί θα ήθελα να σημειώσω μερικά πράγματα.

      Δύο πράγματα θέλω να σχολιάσω εδώ:

      1) Φίλε vonzuchter, θα αστειεύεσαι. Τί "γκαντεμιάσαμε" ακριβώς; Σκέψου τί έχασες με αυτήν την κίνηση. Καλά σκέφτεσαι, δεν έχασες τίποτα. Ίσως είναι η πρώτη ρεαλιστική ευκαιρία να σταματήσει η πολιτική "πελατών δυο ταχυτήτων".

      2) Φίλε JazzyJr13, πραγματικά πήρα την απάντηση που ήθελα την καλύτερη δυνατή στιγμή. Θα γράψω περισσότερα στο blog του Enternity Community.

      Τώρα, περισσότερο από ποτέ, συνεχίζουμε για να διεκδικήσουμε ίσα δικαιώματα και προνόμια.

    • Volga
    • Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα για να πω τη μαύρη μου αλήθεια...
      Νομίζω οτι η Nortec με το δικό της Club έχει καλύτερη προσφορά στον πελάτη από οτι η ίδια η Nintendo

    • Thomas_Th
    • Φίλε psaraki, ομοίως το πρώτο από τα δύο σημεία που έγραψα πιο πάνω, εάν θέλουμε να έχουμε ένα ρεαλιστικό σημείο αναφοράς.

      Εάν υπάρχει έστω και ΜΙΑ πιθανότητα να σταματήσει το θέατρο του παραλόγου και η Ελλάδα να μην ανήκει στις "other countries" της Nintendo όταν μιλάμε για Ευρώπη, αυτή είναι με τη ριζική αλλαγή του Club Nintendo.
      Οι πόρτες έκλεισαν οριστικά το 2008. Έκτοτε δεν υπήρξε καμία κίνηση διεύρυνσης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας .

      Εάν σου άρεσε αυτή η κατάσταση, δηλαδή είχες αποδεχτεί να μην έχεις ίσα προνόμια με τους άλλους Ευρωπαίους (και όχι μόνο), τότε κανένα πρόβλημα.
      Είναι η πρώτη φορά, ίσως, που κάτι αλλάζει πάνω σε αυτό το θέμα. Η αλλαγή αυτή γιατί όχι να μην αφορά και εμάς. Εκεί που βλέπεις "γκαντεμιά", εγώ μπορώ να δω ακόμα και "τύχη", ή τουλάχιστον "ελπίδα"...

    • etc@
    • Παιδιά, το Club Nintendo πράγματι ήταν μία κουτσουλιά πάνω στην Ελλάδα, όμως ας μην ξεχνάμε το σημαντικότερο (κατά την άποψή μου) ότι ΓΙΑΤΙ δεν υπάρχει η Ελληνική γλώσσα μέσα στις συσκευές της Nintendo.

      Στην αρχή υπήρχαν τα Game Boy, τα οποία δεν είχαν UI. Ωραία μέχρι εδώ. Ομως με το που βγήκε το DS αρχίσανε με μισά βήματα να φτιάχνουν UI. Φυσικά τώρα με το 3DS έχουμε να κάνουμε με ολοκληρωτικό UI (όπως και με το WiiU).

      Σαν παράδειγμα θα φέρω τα Windows Phones τα οποία στην αρχή δεν είχαν Ελληνική γλώσσα - αν θυμάστε - και μετά με την ενημέρωση Windows Phone 8, νομίζω, να 'την και η Ελληνική γλώσσα.
      Γιαί να μην είχε γίνει το ίδιο και με το 3DS, τέλος πάντων;

*