Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατοχύρωση εμπορικού σήματος για το Alan Wake's Return

Όπως ανακοινώθηκε, στις 23 Φεβρουαρίου, η Remedy Entertainment κατέθεσε αίτηση για την κατοχύρωση εμπορικού σήματος για το “Alan Wake’s Return” στην Ευρώπη, ενώ το ίδιο έγινε με το domain name AlanWakeReturns.com. Το Alan Wake είναι ένα franchise που ανήκει στη Remedy Entertainment και λανσαρίστηκε στο Xbox 360 το 2010. Το 2012 κυκλοφόρησε σε PC και την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή, το follow up με την ονομασία Alan Wake’s American Nightmare.



Σας υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι της Remedy Entertainment που θα κυκλοφορήσει προσεχώς στο Xbox One είναι το Quantum Break που θα περιλαμβάνει και τα δύο παιχνίδια Alan Wake games ως backwards compatible download τίτλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mariodm22
    • Μεχρι στιγμης η Remedy Entertainment εχει δειξει πολυ καλη δουλεια στο gaming κοινο και ελπιζω να συνεχισει ετσι .Γενικα οντως ειναι ολο εκλπηξεις η MS και ελπιζω και εκει να παραμεινει ετσι το πραγμα οπως εχει ...

*