Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το BioShock στο iOS

Η iOS έκδοση του εξαιρετικού first person shooter BioShock της 2K είναι πλέον διαθέσιμη για τους κατόχους Apple συσκευών. Η «φορητή» έκδοση υπόσχεται την πιο «πλήρη» εμπειρία που μπορεί να προσφέρει ο τίτλος που κυκλοφόρησε το 2007 σε PC και Xbox 360 και το 2008 σε PS3. Ο χειρισμός έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα των οθονών αφής, ενώ προσφέρει και ένα leaderboard σύστημα, ένα in-app digital artbook και μία νέα λειτουργία player profile.



Η τιμή του BioShock iOS game είναι 13.99€.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gamer
    • Και μετα σου λεει ο κ.Levine οτι δεν μπορουσε να γινει το deal αναμεσα 2Κ και SONY..Kαι ερωτω το πολυ απλο για 'μενα (αλλαμαλλον δυσκολο για τους προγραμματιστες) γιατι δεν αγηναν ενα game from ground up και δεν εκαναν το συγκεκριμενο port στο Vita? Αν το εβγαζαν θα πουλουσε...και ειδικα στα 14-25Ε θα ηταν μια χαρα...Αυτοι χανουν?!

*