Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κόντρα Ubisoft-ΕΑ για τη λέξη Ghost σε videogames

H Ubisoft αντιτίθεται στο αίτημα της Electronic Arts για την κατοχύρωση εμπορικού σήματος που περιέχει τη λέξη “Ghost” και σχετίζεται με video games. Από τη μία, η Ubisoft χρησιμοποιεί το όνομα “Ghost Recon” από το 2001, από την άλλη, στην EA ανήκει η Ghost Games, το studio που από το 2011, έχει αναλάβει την ανάπτυξη της σειράς Need For Speed. Η γαλλική εταιρεία πιστεύει ότι η χρήση του ονόματος “Ghost” από την ΕΑ θα προκαλέσει σύγχιση και λάθη.



“Δεν αποκλείεται οι καταναλωτές να νομίσουν, από λάθος, οι υπηρεσίες και τα αγαθά της ΕΑ παρέχονται έπειτα από άδεια της Ubisoft, ή κατά κάποιο τρόπο συνδέονται μεταξύ τους", αναφέρεται σε επίσημο έγγραφο που δημοσίευσε το Neogaf. Τέλος, η Electronic Arts έχει διορία να απαντήσει έως τις 9 Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*