Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για το Raid Mode του RE: Revelations 2

H Capcom έδωσε στη δημοσιότητα (μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Resident Evil: Revelations 2) νέες πληροφορίες για το multiplayer Raid mode του επερχόμενου sequel. Το Raid Mode δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά στη σειρά, ενώ αποτελεί μία σημαντική προσθήκη καθώς προσφέρει στους παίκτες εκατοντάδες ώρες διασκέδασης, ακόμη και μετά το τέλος του κυρίως campaign. Έτσι λοιπόν, στο Raid mode οι παίκτες ξεκινούν με την επιλογή χαρακτήρα (με τις επιλογές να είναι πολλές, καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα). Στη συνέχεια, σειρά έχει η προσαρμογή (του χαρακτήρα) με συγκεκριμένα skills και όπλα που υπάρχουν διαθέσιμα στο παιχνίδι.



Όπως και στα προηγούμενα μέρη της σειράς, το Raid είναι μία καλή ευκαιρία για “shoot-and-loot” και οι παίκτες μπορούν να μαζέψουν μία σειρά από in-game items, όπως νέα όπλα, νομίσματα και άλλα.



Αυτή τη φορά μάλιστα, έχουν προστεθεί και σεντούκια θησαυρού, ενώ, απώτερος σκοπός, είναι να συλλεχθούν όλα τα αντικείμενα που υπάρχουν διάσπαρτα σε κάθε επίπεδο. Επίσης, μία από τις πιο συναρπαστικές προσθήκες στο Raid mode, είναι το co-op τμήμα του game, το οποίο προσφέρει τοπικό split-screen play δύο παικτών!



Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι το πρώτο επεισόδιο του νέου horror game αναμένεται στις 17 Φεβρουαρίου, ενώ τρία ακόμη θα διατεθούν στη διάρκεια των εβδομάδων που θα ακολουθήσουν. Η τιμή κάθε επεισοδίου θα φτάνει τα 6€, ενώ το Complete Season Pass θα κοστίζει 25€. Όλη η σεζόν θα κυκλοφορήσει και σε retail έκδοση στις 10 Μαρτίου, ενώ όλο το πλάνο διάθεσης των 4 επεισοδίων μπορείτε να το βρείτε εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Capcom

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Capcom

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*