Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μάχες 40 ατόμων στο Star Wars: Battlefront

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι παίκτες του Star Wars: Battlefront θα μπορούν να λάβουν μέρος σε πολύ σκληρές μάχες, όπου θα συμμετέχουν έως και 40 άτομα και θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν το στρατόπεδο στο οποίο θα ανήκουν, δηλαδή είτε τη Rebel Alliance είτε την Galactic Empire. Οι Hoth, Tatooine και Sullust, από το Return of the Jedi, θα είναι μερικές από τις περιοχές που θα αποτελέσουν το θέατρο των μαχών ενώ οι παίκτες θα μπορούν να αναλαμβάνουν είτε το ρόλο του Boba Fett είτε αυτόν του Darth Vader. Επιπλέον, δύο εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα του Star Wars: The Force Awakens που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τον προσεχή Δεκέμβριο, θα κυκλοφορήσει ένα δωρεάν DLC με τίτλο Battle of Jakku. Το περιεχόμενό του θα διαδραματίζεται στον πλανήτη Jakku και θα ξεκινάει από το σημείο που τελείωσε το Return of the Jedi τη στιγμή που η New Republic αποκαλύπτει παρουσία της Empire στον θύλακα του Outer Rim.



Θα υπάρχουν αερομαχίες μεταξύ των TIE Fighters, X-wings και Millennium Falcon, ενώ οι developers δεν θέλησαν να δώσουν πληροφορίες για το εάν οι μάχες θα γίνονται μόνο στο αέρα ή θα μεταφέρονται και στο έδαφος. Επιπλέον, σύμφωνα με τον Executive producer της DICE Patrick Bach, η ομάδα ανάπτυξης ήθελε το παιχνίδι να είναι μια αυθεντική Star Wars εμπειρία ακόμα και στον τομέα των μαχών στο έδαφος γι’ αυτό και δημιούργησαν μια σειρά από οχήματα και μηχανές όπως τα AT-STs και AT-ATs. Αφήνοντας το πιο ενδιαφέρον για το τέλος, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, το Star Wars: Battlefront έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:01
Ο Bach σημείωσε επίσης ότι ο τίτλος δεν θα περιλαμβάνει single-player campaign, αλλά μία σειρά από “crafted missions” όπου οι παίκτες θα είναι σε θέση να διασκεδάσουν solo ή με κάποιον φίλο τους είτε μέσω split-screen offline ή μέσω του online co-op. Μαζί με το two-player splitscreen mode θα υπάρχει και το Partner feature, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο παίκτες θα μπορούν να «ανταλλάσουν εμπειρίες και unlocks». Επιπλέον, οι κάτοχοι του τίτλου θα έχουν τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ πρώτου και τρίτου προσώπου, ενώ δεν θα λύπει και η δυνατότητα για customization των χαρακτήρων. Υπενθυμίζεται ότι σε λίγο αναμένεται και η επίσημη αποκάλυψη του τίτλου. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να δείτε μία σειρά από νέα screenshots του game.















 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Digital Illusions CE (DICE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    EA

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Star Wars: Battlefront
    • 12+ pegi 12+
      • 9.5 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (5)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://starwars.ea.com/battlefront FOLLOWERS 20 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*