Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλα κέρδη για το Pokemon Go

Όπως ανακοινώθηκε, το Pokemon Go έφερε περισσότερα κέρδη κατά τον πρώτο μήνα διάθεσής του από τίτλους όπως το Candy Crush Soda Saga και το Clash Royale. Δεν είναι μυστικό ότι το Pokemon Go είναι εξαιρετικά δημοφιλές, και επίσης δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Niantic και η Pokemon Company απολαμβάνουν εξαιρετικά μεγάλα οικονομικά οφέλη από τον τίτλο. Μόλις πριν λίγες μέρες, μια εκτίμηση έκανε λόγο για τζίρο της τάξης των $160 εκατομμυρίων. Η ίδια εταιρεία που έκανε την ανάλυση, πλέον αναφέρει ότι ο τζίρος έχει ξεπεράσει τα $200 εκατομμμύρια. Καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό, ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το Pokemon Go ξεπερνάει σε τζίρο το Clash Royale και το Candy Crush Soda Saga για την ίδια περίοδο μετά την κυκλοφορία τους. Τέλος, η χρήση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, δηλαδή στα 26 λεπτά κατά μέσο όρο, κάτι που σίγουρα προμηνύει θετικές εξελίξεις για το μέλλον του Pokemon Go.



Μπορείτε να διαβάσετε μια ανάλυση του Pokemon Go στο ειδικό αφιέρωμα που έτοίμασε ο Έκτωρ Αποστολόπουλος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*