Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα DualShock 4 και PS4 faceplates στα ελληνικά καταστήματα

Η γκάμα περιφερειακών του PlayStation 4 εμπλουτίζεται περαιτέρω μέσα στο μήνα και οι Έλληνες κάτοχοι της κονσόλας θα μπορέσουν να βρουν μία νέα σειρά χειριστηρίων και faceplates σε ποικιλία τιμών. Το Enternity, όπως πάντα, έχει κάνει το σχετικό ρεπορτάζ και σας παρουσιάζει τι και πότε θα βρείτε στα καταστήματα. Ξεκινώντας από τα χειριστήρια, από τις 18 Νοεμβρίου θα μπορείτε να βρείτε τέσσερις νέες εκδόσεις του DualShock 4 και συγκεκριμένα τη χρυσή, την ασημένια, την Cammo και αυτήν στα χρώματα του Star Wars: Battlefront. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής και των τριών θα είναι €69.


Όσον αφορά στα faceplates, στα τέλη Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν τέσσερα διαφορετικά χρώματα και συγκεκριμένα Aqua Blue, Neon Orange, Red και Glacier White. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής των PS4 faceplates είναι €19.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
31 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Viper71
    • Αυτό που καποιοι γραφετε χωρις καν να εχετε αυτο για το οποιο εκφερετε και αποψη μιλαμε με ξεπερναει.....

    • vonzuchter
    • χωρις να εχουμε? για να παιξουμε με αυτο το απολιθωμα πρεπει να εχουμε? δεν εχουν οι φιλοι μας? δεν εχουν τα μαγαζια να πας να δοκιμασεις? να μη σε ξεπερναει και δεξου τη πραγματικοτητα οτι το dualshock ειναι ενα χειρηστηριο χωρις ουσιαστικα καμια εξελιξη εδω και 20 χρονια.

    • Geovra
    • @vonzuchter Εχεις λαθος... ειναι πιο βαρυ και πλεον μπορεις να προκαλεσεις σημαντικοτατη βλαβη σε αυτον που σου εβαλε μουφα γκολ μεσα στο σαλονι σου και σε κοροιδευει για το lack of skill :)

    • Whitey
    • Επιτέλους ήρθαν τα faceplates γιατί αυτό που έχω τώρα έχει γίνει... καινούργιο.. Αν και είναι και αυτά glossy σκέφτομαι για το λευκό ή το κόκκινο.

    • Jim P
    • Έλα vonzuchter, μάθε μας μπαλίτσα, διότι είχα την πλάνη πως το DualShock άλλαξε άρδην προ δύο ετών. Να σαι καλά ρε παλίκαρε, μας άνοιξες τα μάτια... ευτυχώς που εκφέρεις γνώμη από πρώτο χέρι αφού έχεις όλα τα PlayStat... Oh, Wait...

    • periklis
    • οι νέες κονσόλες χάνουν πολύ στο τομέα των χειριστηρίων απο την αποψη οτι τελικά, επι της ουσίας δεν εχουν να προσφέρουν τιποτα παραπάνω σε σχέση με τα προηγ χειριστήρια...
      οκ, διαφορετική εμφάνιση, διαφορετικό βάρος, εντυπωσιάζουν στην αρχή, αλλα μετά απο ενα διαστημα τα συνηθίζεις και χάνεται η μαγεία.
      Ολοι πιστευαν οτι το Touchscreen button του Ps4 θα εκανε τη διαφορά αλλα απο οτι ακούω (ακομη δεν εχω ps4)
      και απο τα λίγα που εχω παιξει παιχνίδια, ΔΕΝ χρησιμεύει παρά ελάχιστα εως καθόλου.
      Απο την άλλη το ΧboxOne βελτίωσε τα κουμπιά κατευθυνσης, το σταυρό, σε σχεση με τα χειριστηρια του 360 αλλα και πάλι καμμια αλλη διαφορά.

      Οσο για τα faceplates...μια ομορφη πινελιά θα το χαρακτήριζα...δεν συναρπάζει ιδιαίτερα, αλλα για τους ντεκορίστες που βαριούνται ευκολα το ιδιο και το ιδιο...καλή ειναι μια μικρή αλλαγή!

    • Viper71
    • Ρε παιδια ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΛΑΘΟΥΜΕ τωρα!!! χειριστήρια είναι η δουλεια τους είναι συγκεκριμενη, δηλαδή τι πρεπει να κανει η SONY και ποια εξελιξη να δωσει στο DS της... μηπως να μας σερβιρει μπυρα και "μπινελικια" μαζι για να περναει πιο ευχαριστα η ωρα μας μεχρι να "φορτωσει" το παιχνιδι? ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ @vonzuchter τυγχανει να εχω και τις δυο κονσόλες νεας γενιας θα σου πω ότι και τα δυο χειριστήρια ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ τους, και μια χαρα "καθονται" στο χερι....τωρα εάν εσενα σου ξυνιζει η SONY και το DS της για τους δικους σου προσωπικούς λογους πρόβλημα σου όχι όμως και να το βγαζουμε αχρηστο....επισης εάν σχηματίζεις αποψη από τη λιγη ωρα που το "πιανεις" στα ντεμο των μαγαζιων τι να σου πω.....πραγματι το Touch κομματι του χειριστηρίου ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ σχεδόν τιποτα περα από το να γραφεις πιο γρηγορα σε κανα μνμ και μεχρι εκει.....τουλάχιστον η SONY μας δινει και την επιλογή αγορας διαφορετικου χρωματος χειριστηριο μεσα απο μια μεγαλη γκαμα χρωματων και όχι ένα απλο μαυρο αντε και τωρα τα 2 συλλεκτικα που κυκλοφορησε τωρα η MS.....A NAI wait μας δινει και την επιλογή αγορας του elite λες και ολοι ειμαστε επαγγελματιες Gamers και βγαζουμε τα τρελλα χρηματα από το χομπυ μας και τα 150Ε για χειριστηριο είναι λογικη τιμη.....

    • periklis
    • Viper71

      στην ουσία δε διαφωνώ μαζί σου σε οτι ειπες...
      επαυξάνω στο γεγονος πως τα διαφορετικων χρωμάτων χειριστήρια που προσφέρει η σόνυ ειναι μεγάλο θετικο εναντι του xbox.
      επίσης σου δινω χιλια δικια στο τελευταιο σχετικα με το επαγγελματικο και καλα χειριστήριο της microsoft....σκετη κοροιδία...ωρες ωρες εμεις οι gamers το κανουμε εμετικο το ολο θέμα λες και δεν εχουμε 1002 προβληματα στο κεφάλι μας θελουμε και το elite controller τρομάρα μας!

      απλα θα σου πω πως θα περίμενα κατι πιο συγχρονο στα παιχνίδια και την συνυπαρξη τους με τα χειριστηρια.
      δε θα ηταν για παραδειγμα (λεω εγω τωρα) ενδιαφέρον για παιχνίδια 1rst person shooter αντι να κινησαι με το analog και να στοχευεις κουνώντας το χειριστηριο αντι να χρησιμοποιεις τον δεξιό μοχλό?
      δινω ενα παράδειγμα για το τι θα περιμενα να δω....εξελιξη.....
      επισης με ξενερώνει στη Sony το γεγονός πως ενω τα προηγουμενα ολα τα DUALSHOCK 1-2-3 ηταν σκυλιά σε ανθεκτικότητα, το Dualshock 4 μετα απο λιγο καιρό συντομα χαλάνε τα λαστιχάκια των analog!!!
      πως το κατώρθωσαν αυτό???? μου λες??? απαράδεκτο Dualshock και SONY!!!

    • GamingFun
    • Πολύ ωραία πράγματα. Μόνο που δεν υπάρχουν λεφτά...
      Όσοι καταφέρουν να τα αποκτήσουν εύχομαι να τα χαρούν αυτά τα διαμάντια όσο γίνεται περισσότερο!!!

    • periklis
    • ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

      μαγκες....ερωτηση προς οποιον γνωρίζει...

      ΤΟ PLAYSTATION.4 C-CHASSIS 1TB ειναι revised εκδοση η ακριβως ιδια με το προηγούμενο? το ρωτάω γιατι αρθρα στο διαδικτυο αναφέρουν πως ΜΟΝΟ η 500gb εκδοση ειναι revised ενω η 1tb εχει μονο τις εξωτερικες αλλαγές αλλα οχι τις εσωτερικές....

    • mysterious
    • @Viper71 στο μυαλο μου εισαι...if it works don't fix it λενε.Απο τη στιγμη που το dualshock 3 ειναι ηδη ενα εξαιρετικο χειριστηριο(μικρο,ελαφρυ,ξεκουραστο,αψογη αισθηση "αγκαλιασματος" των χεριων πανω του,ιδανικη τοποθετηση κουμπιων,μοχλων με μινι εξαιρεση τα L2/R2)τοτε τι λογικη θα ειχε να αλλαξουν τα φωτα στο dualshock 4;μικροβελτιωσεις θα εκαναν και μεχρι εκει.Εκτος κι αν θελει ο κοσμος να βαζουν ενα σωρο αχρηστα πραγματα για να λενε οτι εγινε δουλεια.Μου θυμιζει τη λογικη του NBA 2K:αλλαζουμε καθε χρονο τα controls =σε δουλεια να βρισκομαστε.Φαινεται οι του FIFA και του PRO χαζοι ειναι που δεν θελουν να ταλαιπωρουν τον κοσμο.Σκυλια να ειναι και λειτουργικα,τιποτα αλλο δεν θελουμε μεχρι να μας προσφερουν κατι πραγματικα καινοτομο το οποιο ομως θα ειναι διευκολυνση κι εξελιξη του χειρισμου και οχι εφε.

    • vonzuchter
    • @Jim φυσικα και ειχα playstation.. το 1 και το 2... και ενας απο τους λογους που δε πηρα το 3 ηταν το χειρηστηριο. Απο οταν επιασα στα χερια μου τα χειρηστηρια του gamecube και του xbox δε μπορεσα να ξαναγυρισω στο dualshock. @mysterious αγκαλιασμα των χεριων το dualshock? οκ... ειδικα εχει που εχει τους αναλογικους μοχλους ειναι αισχρο.. τυχαιο ειναι που ΠΟΛΛΟΙ πλεηστεσοναδες παιζουν ακομα pro με τον σταυρο?
      @viper ποια demo? οποιος μιλαει ελληνικα Playstasion εχει. Και εγω ειχα για χρονια. απο τη στιγμη που δεν τολμησαν να αλλαξουν τον αριστερο αναλογικο μοχλο να τον βαλουν εκει που ειναι ο σταυρος , δε τολμησαν να κανουν το μεγαλο βημα. Επισης και oι σκανδαλες δεν εχουν καμια σχεση με αυτες του xbox controller.
      Ασφαλως και ειναι θεμα γουστου και συνηθειας (κυριως το δευτερο) αλλα δεν ειναι τυχαιο πως οσοι εχουν και τις δυο κονσολες λενε πως του xbox ειναι καλυτερο. Οσο για το θεμα αντοχης ακομα ειναι νωρις.. θα δουμε σε κανα δυο χρονια που θα αρχισουν να χαλανε

    • Viper71
    • @vonzuchter σου ειπα για εμενα και οι δυο κονσόλες νεας γενιας εχουν εξισου ΠΟΛΥ καλα χειριστήρια, προσωπικα όταν από ΟΝΕ παω σε 4 δε νοιωθω καμμια μα ΚΑΜΜΙΑ διαφορα που θα με μου "χαλασει" την εμπειρια της στιγμης....εξαρτάται παντα ποσο φανμποιστικα το βλεπει ο καθενας νομιζω (χωρις να αναφέρομαι σε εσενα με τον ορο "φανμποιστικα") οσο πιο ουδέτερος εισαι τοσο λιγοτερο σε απασχολουν οι οποιες διαφορες....

      ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

    • mysterious
    • Ρε συ vonzuchter οταν μιλας ετσι(ΑΙΣΧΡΟ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ)χανεις το δικιο σου γιατι καποιος που δεν εχει ιδεα θα νομιζει οτι αναφερεσαι στο χειροτερο χειριστηριο της ιστοριας.Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να θεωρειται αισχρη η απολυτη συμμετρια των αναλογικων μοχλων οταν βολευει τοσο πολυ.Απο τη στιγμη που χρησιμοποιω και τους δυο μοχλους τους θελω στο ιδιο υψος,τοσο παραλογο ειναι;προσωπικα δε μπορω να παιξω με σταυρο με τιποτα!

      Του 360 μου φαινεται παραξενη η διαταξη των αναλογικων οπως και το οτι ειναι ογκωδες αλλα δε μπορω να εκφερω γνωμη μιας και δεν το εχω παρει στα χερια μου + οτι οντως ολα ειναι θεμα κυριως συνηθειας και μετα γουστου.

    • periklis
    • παιδιά...χανουμε το νόημα....
      Και το χειριστήριο του Xbox ειναι πολυ καλό και του Playstation...
      Το play εχει χειριστήριο που εφαρμόζει αρτια στα χέρια σου, ενω το πιο ογκόδες αλλα ανετο χειριστήριο του Xbox εχει πολυ καλή ακρίβεια με τους μοχλούς.
      Εγω την ενσταση μου απέναντι στη Microsoft την εχω ως προς την ποιότητα κατασκευης. Κανει ΜΠΑΜ πως του xbox μοιαζει με προχειριά πλαστικούρα ενω απο την εμπειρία μου στο 360 ειχα απογοητευτει για τα καλά με το σταυρό.
      Συνολο ειχα 5 χειριστηρια και ΟΛΑ ειχαν το ιδιο προβλημα.
      Η Sony τα προσέχει αυτά περισσότερο και σου δημιουργεί την αισθηση του ακριβού και ποιοτικου προιοντος.
      Η microsoft εχει αρπα κόλα κινήσεις σε ολους τους τομεις. Δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη ρε παιδι μου οτι θα παρεις το προιόν της και θα σου βγει σκυλί! εισαι 100% βεβαιος οτι κάτι στραβό υπάρχει η θα υπάρξει.
      Βλέπεις τα Dualshock του Play1 και Play2 και ακόμη παιζουν σαν πρωτη φορά! ειναι σκυλιά του πολέμου!
      Εεεε αυτο δε το εχει ακομη η Microsoft.
      Τους εχει σώσει το γεγονός πως ο αναλογικός μοχλός της κινησης ηταν αρκετά ακριβης και αυτό αρεσε...
      Επίσης, ενα παράπονο που εχω απο το Xbox ειναι οτι απαιτει να βάλεις λεφτά πολλά μετά την αγορά του.
      πχ...τα χειριστηρια, εχουν τη δυνατοτητα οπως και στο 360 να βαλεις μπαταρίες AA. Η μαγκιά θα ηταν ομως να σου ειχαν τουλαχιστον μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που να φορτίζεται με καλώδιο οπως γινεται απευθειας και στο Playstation!
      Oχι οτι αυτο δε γινεται στο xbox ομως σε αναγκάζει να πας να το αγοράσεις και λιγο το ενα λιγο το αλλο σκας ενα καρο λεφτά λες και μας ξεχειλίζουν!
      Αρα στη προκειμένη περίπτωση, θα προτιμήσω και παλι Dualshock γιατι δε με ενδιαφέρει ποσο κρατάει η μπαταρία του...με νοιαζει που οταν τελειώσει θα συνδέσω το καλωδιάκι και θα συνεχίσω το παιχνίδι μου φορτίζοντας το για λιγο!
      Οι αμερικάνοι γενικά επενδύουν στο ογκόδες, στις γωνίες, στο βαρύ προιόν και στις φαμφάρες...οι Ιάπωνες ειναι πιο λιτοί, με φτωχοκαλωδιάκια (πχ τα ακουστικα) η ακομη και το ιδιο το κουτί της κονσόλας.Αν δειτε του xbox εχει καλύτερο χαρτόνι, πιο εντυπωσιακο...ομως εκει που κερδίζει η ΣΟΝΥ ειναι στην ΟΥΣΙΑ του πράγματος!!! και οχι στα αχρειαστα ντεκόρ...

    • Whitey
    • @Viper71 επειδή δεν μου αρέσει να λέμε ό,τι να'ναι, η Microsoft έχει διαθέσει αρκετές χρωματικές επιλογές στα χειριστήρια της και η απόδειξη είναι σε αυτό το link: http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/controllers

    • Viper71
    • Eβαλες το λινκ του τι κυκλοφορει Αμερικη....ΟΚ, Διαθεσιμοτητα αυτων στην Ελλαδαρα? με εξαιρεση εάν δεν κανω λαθος το του FORZA, HALO, LUNAR White (όχι για πολύ ακομα) και το μαυρο δεν βρίσκεις κανενα άλλο....

    • Viper71
    • Δυστυχως, η MS με εξαιρεση την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ κινηση προωθησης της κονσολας με τον ΠΑΟ, δεν κανει τιποτε άλλο και δεν φερνει πολλα στην Ελλαδα, σε αντιθεση με τη SONY που και συλλεκτικες κονσόλες φερνει και ότι κυκλοφορει "εξω" εστω και με καθυστερηση καποιων ημερων το εχουμε και εμεις!! (για ποσο ακομα αραγε.....)

    • Whitey
    • @Viper71, εγώ τα είχα δει στα καταστήματα όταν κυκλοφόρησαν. Το τι ακολούθησε μετά από αυτό και δεν έφεραν άλλα δεν μπορώ να το γνωρίζω. Το μόνο που δεν έχω δει στην Ελλάδα από αυτά που έχει το link είναι το Covert Forces. Τα υπόλοιπα είχαν έρθει κανονικά (π.χ. Armed Forces, Midnight Forces τα είχα δει σε Public και Πλαίσιο αντίστοιχα). Τώρα τα limited όπως των Titanfall και CoD Advanced Warfare και δεν υπάρχει λόγος πλέον να φέρουν άλλα και ήταν... limited. Κάτι που πιστεύω θα γίνει και με το controller του Star Wars και με το controller του Black Ops 3.

    • periklis
    • Vonzuchter....οχι δε παιζω....ομως ως προς τη ποιότητα του χειριστηρίου ηταν μειον....
      και στη τελική στο pro evolution χρειάζεται....

*