Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες ενδείξεις για επικείμενη αποκάλυψη του DiRT 4

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας DSOgaming, η AMD φαίνεται πως επιβεβαιώνει -ίσως άθελα της- την επικείμενη αποκάλυψη του DiRT 4 μιας και σύμφωνα με τα release notes για το AMD Catalyst 15.4 driver, η «κόκκινη εταιρεία» έχει ήδη συμπεριλάβει υποστήριξη Crossfire profile για τον επόμενο τίτλο της δημοφιλούς racing σειράς. Μάλιστα όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, οι PC gamers ίσως να αντιμετωπίσουν κάποια ζητήματα (σε ό,τι αφορά την απόδοση του τίτλου) με τον συγκεκριμένο driver. Είναι πολύ πιθανό η παραπάνω σημείωση να απευθύνεται στους παίκτες που συμμετέχουν (ή πρόκειται να συμμετάσχουν) στην closed beta φάση του game.



Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι στην σελίδα υποστήριξης της AMD δεν αναφέρεται πλέον το DiRT 4 στους τίτλους που υποστηρίζουν Crossfire profile. Ίσως θα πρέπει να αναμένουμε σύντομα και επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Codemasters, μιας και το εν λόγω στούντιο έχει teasάρει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν το DiRT 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*