Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες λεπτομέρειες για My Nintendo, Miitomo

Τα βασικά περί Nintendo Account και My Nintendo τα ξέρετε ήδη και σήμερα έρχονται λίγες περισσότερες πληροφορίες για αυτά αλλά και το Miitomo. Σύμφωνα με τα λεγόμενα ανθρώπων της Nintendo σε ενημέρωση μετόχων, το My Nintendo θα γίνει διαθέσιμο εντός Μαρτίου σε 39 χώρες (οι οποίες ακόμα δεν κατονομάζονται) και θα χρησιμοποιεί σύστημα 2 “ταχυτήτων” για να επιβραβεύσει τους παίκτες, με Gold και Platinum Points. Τα πρώτα κρατούν ατύπως το ρόλο των παλιών Club Nintendo points, αποκτώνται με κάθε αγορά software (ίσως και hardware στο μέλλον) και θα προσφέρουν εκπτώσεις για μελλοντικές σας αγορές. Τα Platinum Points συλλέγονται χρησιμοποιώντας προϊόντα και υπηρεσίες της Nintendo (παίζοντας παιχνίδια, κάνοντας log in στο eShop κ.λπ.) και με αυτά θα μπορείτε να αποκτήσετε πιο “συλλεκτικά” προϊόντα και items.



Νέα όμως είχαμε και για το Miitomo, το “πρώτο” app της Nintendo για smartphones, το οποίο κυκλοφορεί στα μέσα Μαρτίου στην Ιαπωνία και εντός του ίδιου μήνα σε άλλες 15 χώρες για iOS και Android. Από τις 17 Φεβρουαρίου θα υπάρχει η δυνατότητα για pre-registration ενώ το app φαίνεται πως θα συνοδεύεται και από συνοδευτική εφαρμογή με τίτλο “Mii Photo” που θα σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες. Θα είναι απαραίτητη η χρήση Nintendo Account για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή (αλλά και για το pre-registration). Αν έχετε ήδη Nintendo Network ID, αυτό μα “μεταμορφωθεί” αυτόματα σε Nintendo Account μόλις εκκινήσει η νέα υπηρεσία.



Όλες οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από μετάφραση της Ιαπωνικής παρουσίασης οπότε περιμένουμε σύντομα και τις αντίστοιχες επίσημες ανακοινώσεις σε “ευρωπαϊκή” γλώσσα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:25
Η Nintendo αποκάλυψε τις πρώτες 39 χώρες που θα υποδεχθούν την υπηρεσία (My Nintendo), ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται οι Ελλάδα και Κύπρος. Δείτε την σχετική εικόνα παρακάτω.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • iankysyrath
    • εμενα αυτό που με ενδιαφερει είναι να υπαρχει κοινο account σε θεμα αγορών και να μη χρειάζεται να ξανακατεβάζεις τα παλια games της nintendo επι πληρωμης, ανα μηχανημα

    • Toymaker
    • Το My Nintendo έρχεται και στην Ελλάδα! Και είναι επίσημο! http://nintendoeverything.com/wp-content/uploads/my-nintendo/48l.jpg
      Κάτι κινείται επιτέλους με την Big N στην Ελλάδα. Και αυτό από μόνο του ίσως λέει πως σύντομα θα έχουμε νεότερα με την παρουσία της Nintendo εδώ.

    • Chased
    • Η υπηρεσία είναι πολλά υποσχόμενη, αλλά αχνοφαίνεται ένα too good to be true στον ορίζοντα! Πάντως δεν μας ξέχασε αυτήν τη φορά... Θετικό μήνυμα.

*