Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για τα επερχόμενα DLCs του The Division

Σε ένα νέο UbiBlog, η Ubisoft ανακοίνωσε νέες πληροφορίες σχετικά με τα επερχόμενα DLCs του The Division. Όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί, θα υπάρχουν συνολικά πέντε expansions, τρία επί πληρωμή και δύο δωρεάν. Το πρώτο δωρεάν πακέτο επέκτασης –διαθέσιμο σε οποιονδήποτε έχει αγοράσει τον τίτλο- αναμένεται τον Απρίλιο. Με τίτλο “Incursions” update, επιτρέπει στις ομάδες να «χτυπήσουν» εχθρούς με υψηλότερο level -για υψηλότερου επιπέδου loots. Επιπλέον, προστίθεται ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει συναλλαγές μεταξύ των μελών της ομάδας στο συνεργατικό παιχνίδι. Το δεύτερο δωρεάν update (με τίτλο The Conflict) θα κυκλοφορήσει το Μάιο και προσθέτει νέα Dark Zone features και την περιοχή Columbus Circle.



Στο μεταξύ, όσοι έχουν αγοράσει είτε το season pass, είτε την Gold Edition, ή την συλλεκτική έκδοση του game, θα αποκτήσουν τουλάχιστον τρία πακέτα επέκτασης. Το πρώτο θα έχει τίτλο “The Underground” και θα διατεθεί τον Ιούνιο. Σε αυτό, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κυνηγήσουν τους εχθρούς εξερευνώντας το υπόγειο σύστημα της πόλης. Στα τέλη του καλοκαιριού θα διατεθεί το “Survival” expansion, στο οποίο οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο σε εξαιρετικά εχθρικά περιβάλλοντα. Τέλος, το τρίτο DLC (Last Stand) θα κυκλοφορήσει το χειμώνα, προσφέροντας «μια νέα, αδυσώπητη απειλή». Το The Division αναμένεται σε εκδόσεις για PS4, Xbox One και PC στις 8 Μαρτίου. Μέχρι τότε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το DLC trailer  παρακάτω.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*