Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες και gameplay trailer για το Madden NFL 2017

Όπως μας αποκάλυψε η ΕΑ κατά τη διάρκεια της φετινής Ε3, στο καινούριο Madden NFL έχει δοθεί μεγάλη προσοχή ώστε το παιχνίδι να είναι το πιο ισορροπημένο της σειράς, ενώ το σχολιασμό των αγώνων έχει αναλάβει νέα ομάδα εκφωνητών. Εκτενής αναφορά έγινε και στην προσπάθεια που κάνει η ΕΑ ώστε να αναδιαρθρώσει τον online ανταγωνισμό με την αποκάλυψη τριών καινούριων κατηγοριών στο εν λόγω κομμάτι. Το Challenger, το οποίο θα κάνει αρκετά εύκολη τη δουλειά όποιων θέλουν να διοργανώσουν τουρνουά, το Premiere που θα περιλαμβάνει τουρνουά διοργανωμένα από την ίδια την ΕΑ και τους συνεργάτες της και τέλος, το EA Major κατά τη διάρκεια του οποίου οι καλύτεροι παίκτες από όλον τον κόσμο θα διεκδικούν σημαντικά χρηματικά έπαθλα.



Μάλιστα το πρώτο ΕΑ Major Tournament θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο μεταξύ των 8 καλύτερων παικτών στον κόσμο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού, το οποίο αναμένεται στις 23 Αυγούστου. Δείτε το EA Play trailer παρακάτω.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*