Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για συλλογή Grand Theft Auto με πιθανή κυκλοφορία και στο Switch

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Kotaku, έπειτα από αρκετούς μήνες που οι φήμες δίνουν και παίρνουν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Rockstar Games να ετοιμάζει τα remasters τριών κλασσικών παιχνιδιών Grand Theft Auto. Φαίνεται πως αυτά θα κυκλοφορήσουν για διάφορες πλατφόρμες, μεταξύ άλλων για το Nintendo Switch.

Σύμφωνα με πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες, η Rockstar Games ετοιμάζει τα remasters των Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto Vice City και Grand Theft Auto San Andreas, με τη βοήθεια της Unreal Engine και μίξη νέων και "παλαιών" γραφικών. Μία από τις πηγές αναφέρει πως έχει δει τα παιχνίδια σε δράση και μοιάζουν με modded έκδοση κλασσικού τίτλου GTA. Το UI ναι μεν έχει ανανεωθεί, όμως το στυλ δεν αλλάζει. Λέγεται πως η ανάπτυξη έχει ανατεθεί στην Rockstar Dundee που εδρεύει στη Σκωτία.


Τέλος, δεν αποκλείεται οι εκδόσεις για PC και φορητές συσκευές να κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος, μιας και η Rockstar επικεντρώνεται σε εκείνες για κονσόλες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • korko
    • σε λίγο θα δούμε το gta 5 και στο gameboy advance αλλά να κάνουν τα vice city και san andreas κανονικά πλήρη remaster να μας τρελάνουν δεν μπορούν.....

*