Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέος κύκλος φημών για κυκλοφορία του Grand Theft Auto VI το 2023-2024

*
Ενημέρωση 18.50: Εκπρόσωπος της Take-Two διέψευσε αυτή την περίπτωση, αναφέροντας πως τα ανεβασμένα κόστη marketing είναι συνηθισμένα και αφορούν τρίτες εταιρείες και συνεργασίες που έχουν κλειστεί.

Η Rockstar Games δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τίποτα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Grand Theft Auto VI, ωστόσο ένας νέος κύκλος φημών ξεκίνησε από μια οικονομική αναφορά. Συγκεκριμένα, ο αναλυτής Jeff Cohen εντόπισε στα δεδομένα του ετήσιου report 10-K SEC (στο πλαίσιο του οποίου η Take-Two αναλύει κάποιες κινήσεις και κάποια οικονομικά στοιχεία για αυτά που θα έρθουν στο μέλλον) μια σημείωση από πλευράς εταιρείας για μια μεγάλη άνοδο στο marketing budget που θα ξοδέψει και το οποίο θα αγγίζει τα 89 εκατομμύρια δολάρια για το οικονομικό έτος 2024 (που τελειώνει στις 31 Μαρτίου 2024). Το budget μάλιστα είναι σχεδόν διπλάσιο για αυτή τη σεζόν σε σχέση με τις προηγούμενες και το υψηλότερο που έχει προβλεφθεί έως και το 2025, οπότε το συμπέρασμα του αναλυτή είναι πως η εταιρεία θα κάνει κάτι τέτοιο λόγω της κυκλοφορίας του Grand Theft Auto VI. Τονίζει δε πως μια τέτοια ανάγνωση του 10-K SEC είχε προβλέψει σωστά και την κυκλοφορία του Red Dead Redemption 2 πριν την ανακοίνωσή της.




Για λόγους σύγκρισης πάντως, το 2022 υπολογίζεται ένα budget στα 38.9 εκ. δολάρια, το 2023 στα 40.9 εκ. δολάρια και το 2025 στα 35.5 εκ. δολάρια. Μπορεί πάντως όλα τα παραπάνω να μην σημαίνουν και κάτι και ίσως η εταιρεία να έχει προβλέψει μεγαλύτερη επένδυση όταν και οι κονσόλες νέας γενιάς θα έχουν πλέον μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση. Οπότε, σημειώστε τα παραπάνω απλά ως μια «ανάγνωση» των οικονομικών προβλέψεων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*