Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέος τίτλος Rock Band στα σκαριά

Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg, που προέρχονται από πηγή η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί, ένα νέο Rock Band game βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη για PlayStation 4 και Xbox One. Το Rock Band Blitz ήταν το τελευταίο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς που κυκλοφόρησε, ενώ πρόσφατα, οι κάτοχοι του Rock Band 3 είχαν την τύχη να απολαύσουν ένα νέο DLC. Ακόμα υπάρχουν δύο ψηφοφορίες σε εξέλιξη, μέσω των οποίων οι gamers καλούνται να δηλώσουν ποια features θα ήθελαν να περιέχονται σε περίπτωση που αναπτυχθεί ένας νέος τίτλος.



Τα πράγματα για το franchise δεν ήταν ρόδινα για αρκετό καιρό και η συγκεκριμένη κατάσταση θα συνεχιζόταν εάν το Μάιο του 2014 ο συνιδρυτής και CEO της Harmonix Alex Rigopoulos δεν δήλωνε μέσω ενός ΑΜΑ ότι το Rock Band θα επιστρέψει κάποια στιγμή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*