Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο NASCAR game στα σκαριά για PC, PS4 και Xbox One

Η DMi Games ανακοίνωσε ότι μετά την εξαγορά τον αποκλειστικών δικαιωμάτων της σειράς NASCAR (από το βρετανικό στούντιο Eutechnyx) ετοιμάζει ήδη τον επόμενο racing τίτλο, ο οποίος και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One το 2016. Όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της Dmi Ed Martin, ο οποίος έχει εργαστεί πάνω σε πολλά NASCAR games στο παρελθόν, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο εταιρειών κράτησαν για αρκετούς μήνες, ενώ σημείωσε-μεταξύ άλλων- πως «δεν μπορούσαμε να αποκαλύψουμε οποιαδήποτε πληροφορία μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία».



Ο Martin εξήγησε επίσης ότι η DMi κατέχει πλέον όλα τα βασικά assets του franchise (όπως είναι οι πίστες και τα αυτοκίνητα), καθώς και τα δικαιώματα για το ΝASCAR Manager app, το οποίο αναμένεται να επανακυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*